glu OYUN FİRMASINA AİT OYUN PAKETİ (TÜM VERSİYONLAR ..||.. S40,S60 KARIŞIK HEPSİ .JAR)

Sponsorlu Bağlantılar

aspıre

Üye
    Konu Sahibi
128x160 olanlardan dene çalışır belki e 250 de...

tmr1903

tmr1903

Üye
ya şuraya 20 cevap yazılmış 15i gereksiz, saçma, bn açcaktım falan diosunuz. mesaj yazmaktan önce adam gibi cevap vermeyi öğretin. delirtmeyin bni burda. teşekkürler yazsanız yeter arkadaşlar. adamın yaşı küçük belik bilmio die soran yok valla. çok biliosanız siz paylaşın. daha 2 gün önce üst konuydu bu. şimdi alt sıralara düşmüş sayenizde. :@:@::nono:

sana katılıyorum.genç ve hevesli bir insanı çıldırtıyosunuz.adamı rahat bırakın :nono:

aspıre

Üye
    Konu Sahibi
quote] Alıntı: candostumisuzu göndermiş. >
ya şuraya 20 cevap yazılmış 15i gereksiz, saçma, bn açcaktım falan diosunuz. mesaj yazmaktan önce adam gibi cevap vermeyi öğretin. delirtmeyin bni burda. teşekkürler yazsanız yeter arkadaşlar. adamın yaşı küçük belik bilmio die soran yok valla. çok biliosanız siz paylaşın. daha 2 gün önce üst konuydu bu. şimdi alt sıralara düşmüş sayenizde. :@:@::nono:
sana katılıyorum.genç ve hevesli bir insanı çıldırtıyosunuz.adamı rahat bırakın :nono:

valla sizin gibiler sayesinde bu forum ayakta..desteğiniz için teşekkürler..

manyak_yarasa

manyak_yarasa

Üye
ya indiremedim rapithane olmasaydı iyi olurdu

TROJAN_43

TROJAN_43

Üye
tşkr

Antisentimental

Antisentimental

Üye
Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Ya arkadaşlar neden teşekkür etmek yerine hakaret ediyosunuz? Alıntı bile olsa konuyu açmak için uğraşmış değil mi? Beğenmiyorsanız indirmeyin..Herşey sizin dilediğiniz gibi olacak mı sanıyorsunuz? Lütfen biraz emeğe saygınız olsun!--Teşekkürler aspire:)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sağol.

ilbay38

ilbay38

Üye
bence en saçma sensin "bence bana göre nedemek" ikiside aynı şey

--------------- Ekleme ---------------

Çok saçma üst konu olmuş bence bana göre...Ayrıca bu arşivide tüm forumlara yayan benim :)...Buradada paylaşacaktım ama görünce senin açtığını vazgeçtim...Paylaşım içinde sağol !
bence saçma olan sensin "bence bana göre nedemek" konuşmayı öğren ondan sonra yorum yap adam uğraşmış okadar hiç değilse saygının ne demek olduğunu öğren

muhittin_1907

muhittin_1907

Üye
dostum sagaol bizim icin ugrasmısın:yuru:pro:

KiDMaN

Üye
LÜTFEN BAŞKALARININ KONULARINA HAKERET ETME SEN NOKIACEP TE MODERATÖRSÜN ORDA KONULARIN VAR BEN SANA HAKARET EDİYOM MU ?..

HEM ELİNİ ÇABUK TUTSAYDIN BENDEN ÖNCE AÇSAYDIN. NE YAPABİLİRİM
indirme o zaman .. beğenmediysen girme bile.. alla alla
o zaman sen indir , sen tek tek ekle buraya
Aspire Sen Ne Ters Adamsın Konu Açmışın Tartışmaya Açık Ozgurce Eleştiriyorlar Sen İse Ters Cevap Veriosun Biraz Saygı Lutfen Tartışmaya Açık KOnu Açmışın Ozgurce Elesştirmeye Biraz Saygı

3f33rc4n

Üye
glu nun oyunları fena değil ben indiriyorum ellerine pc ne sağlık

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
sağol

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim bu dev arşiv için. Ayrıca bazı kişiler anlaşılıyorki seni kışkanmış. Onlara bakma biz oldukca bu forum hep dik kalır.

Mevlan14

Üye
Sana bir soz diyemiyorum qisaca helal olsun

nbaki

nbaki

Üye
teşekkürler. kendi pcme geçtiğimde indireceğim :D

Laz¥

Laz¥

Üye
çok sacma paylaşım

ALPARS™

ALPARS™

Üye
sağol.

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
aqa nerden iniıo :D

g0khan_02

g0khan_02

Üye
saolasın ama 5200 için 10 tane ancak çıkar içlerinden...

umut yasin

umut yasin

Üye
usta link kırık birde bu ne doldurmuşun teker teker olsaydı keşke genede saol ama indiremiyorum maalesef