larten123 Üye StigmatA' Alıntı: yani internetsiz bu oyunu oynayamıyorusz desenize Genişletmek için tıkla ... +1
hsyn73 Üye bugün viifii ile bağlantı kurdum. oyun açıldı. daha sonra viifii bağlantısı olmaksızın tekrar açtım nakavt. Benim için hayal kırıklığı. online oyun olduğunu zannediyorum.. bol interneti olanlara.. Bana uygun olmasa da TEŞEKKÜRLER...
bugün viifii ile bağlantı kurdum. oyun açıldı. daha sonra viifii bağlantısı olmaksızın tekrar açtım nakavt. Benim için hayal kırıklığı. online oyun olduğunu zannediyorum.. bol interneti olanlara.. Bana uygun olmasa da TEŞEKKÜRLER...
jjj23 Üye polluxea♪' Alıntı: kardes baglantı ayarları saglam dmi ? internete baglanamamıs oyun kontrol edip tekrar dene Genişletmek için tıkla ... Hocam oyunu nasıl yüklüyoruz? Bilgilendirirsen sevinirim.
polluxea♪' Alıntı: kardes baglantı ayarları saglam dmi ? internete baglanamamıs oyun kontrol edip tekrar dene Genişletmek için tıkla ... Hocam oyunu nasıl yüklüyoruz? Bilgilendirirsen sevinirim.
ferdimy Üye oyunu açarken internet bağlantısı gerekiyormu daha önce yüklediğimde mobil veriye bağlanıyordu
polluxea♪ Üye Konu Sahibi arkadasların tecrübesine göre gerekyomus dostum bnde de otomatik baglandgı içn farketmemişim