Global Rom mu ? Turkcell Rom mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

canfes

canfes

Üye
    Konu Sahibi
Global Rom mu ? Turkcell Rom mu ?
Öncelikle merhaba.. Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat üyelik bilgilerimi unuttuğum için ve yeni üyelik alamadığım için aktif olamadım. Üyelik için grafik resimleri girmemi istiyor fakat resimler görünmüyor.

Neyse sorum şu. Ben Lumia 920 kullanıcısıyım. Yeni güncelleme ile data sense Turkcell rom'larda aktif olmadığı söyleniyor. Ben Telefonu Turkcell shop dan aldım. Ama Turkcell Rom mu yoksa Global Rom mu bunu nasıl anlayabilirim. Lütfen cahilliğimi maruz görün. İyi forumlar..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ayarlar>Hakkında> Ürün Yazılımı düzeltme sürümü: son dört hanesi 0001 ise global, 0002 ise turkcell ;)

• Beğen
Tepkiler: sameet33, skynet ve canfes
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Ben telefonumu doğubanktan aldım. Turkcell faturalıydı, genpa çıkışlı kvk garantili...

Ancak telefonun son 4 hanesi 0001 yani sizin söylediğinize global.

Kesin global mi yoksa 0001 olmasına rağmen Turkcell olabiliyor mu? Global olma durumu olabilir mi Turkcell olmasına rağmen?

canfes

canfes

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim ilginiz için.. Son 4 hane 0001 yani Global Rom. Bu sevindirici. :)

skynet

Üye
Ayarlar>Hakkında> Ürün Yazılımı düzeltme sürümü: son dört hanesi 0001 ise global, 0002 ise turkcell ;)

Hocam global rom nedir biraz açarmısın ? Bu konularda fransızımda.. :bilmm

Bende türkcell'den aldım benimkide o1 ile bitiyor :tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çok teşekkür ederim ilginiz için.. Son 4 hane 0001 yani Global Rom. Bu sevindirici. :)

Sorun çözüldüğüne göre bence :locked2:

Ayrıca bu tip konular için http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu-763296.html burayı kullanabiliriz :good:

İyi Forumlar ;)

- - - Eklendi - - -

Hocam global rom nedir biraz açarmısın ? Bu konularda fransızımda.. :bilmm

Bende türkcell'den aldım benimkide o1 ile bitiyor :tşk:

Global ROM operatöre bağımsız çalışan, içerisinde operatör ile ilgili kısıtlamalar yada eklemeler bulunmayan sürümüdür.

Turkcell duvar kağıdı,zil sesi gibi özelleştirmeler bulunmaz.

skynet

Üye

Sorun çözüldüğüne göre bence :locked2:

Ayrıca bu tip konular için http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu-763296.html burayı kullanabiliriz :good:

İyi Forumlar ;)

- - - Eklendi - - -

Global ROM operatöre bağımsız çalışan, içerisinde operatör ile ilgili kısıtlamalar yada eklemeler bulunmayan sürümüdür.

Turkcell duvar kağıdı,zil sesi gibi özelleştirmeler bulunmaz.

E hocam bende var ama 01 ile bitmesine rağmen :hmmm

- - - Eklendi - - -

ÖEY

ÖEY

Üye
Eğer turkcell zil sesi, kilit ekranı duvar kağıdı ve markete girdiğinizde turkcell market diye bir kısım varsa cihaz turkcell romludur:oke:

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Evet var :) :tşk:

ÖEY

ÖEY

Üye
Benim cihazın mesela Ürün Yazılımı Düzeltme Numarası: 1232.5957.1308.0002

- - - Eklendi - - -

Yani turkcell romlu:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benimde Türkcell miş.peki bunun bir dezavantajı varsa global roma nasıl donulur
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

sameet33

sameet33

Üye
Benimkide 02 sonlu ama turkcell ile alakalı market yok, zilsesi ve duvarkağıdı da yok. İlk aldığımda vardı, güncellemeyle gitmiş. Turkcell mağazadan aldım hatsız internet uzerinden. Almaz olaydım

ÖEY

ÖEY

Üye
Benimkide 02 sonlu ama turkcell ile alakalı market yok, zilsesi ve duvarkağıdı da yok. İlk aldığımda vardı, güncellemeyle gitmiş. Turkcell mağazadan aldım hatsız internet uzerinden. Almaz olaydım

Ben telefonu ikinci el almıştım. İlk aldığımda yoktu bir şey. Sonradan sıfırlama yaptım ve bir baktım kilit ekranı turkcell duvar kağıdı, zil seslerine girdim turkcell melodisi, sonra markete girdim turkcell kısmı vardı.:oke:

marazruno123

Üye
Türkcell satışlı ise 0002dir faturalı olanlar sanırım.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Eğer turkcell zil sesi, kilit ekranı duvar kağıdı ve markete girdiğinizde turkcell market diye bir kısım varsa cihaz turkcell romludur:oke:

Yalnız özgür abi marketteki turkcell yazması turkcellden aldığını göstermez.Hangi hattı kullanıyorsan onun mağazası çıkar.Benimki Turkcell romlu fakat avea kullanıyorum mağazadada avea vitrin var :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Yalnız özgür abi marketteki turkcell yazması turkcellden aldığını göstermez.Hangi hattı kullanıyorsan onun mağazası çıkar.Benimki Turkcell romlu fakat avea kullanıyorum mağazadada avea vitrin var :)
Valla bunu ilk söyleyen sensin sanırım ya da ben daha önce denk gelmedim :D Ben de turkcellden almadım ama benim cihazda Türkcell romlu gerçi benim hat turkcell:) zaten neler içerdiği önemli değil sonuçta turkcell romlu ve kurtulmak mümkün olacak mı kesin net bir şey yok ;)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Arkadaşlar.bana Türkcell zil sesi lazım Türkcell room lu lumia karda varya hani

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Allah razi oksun kardeşim

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt