Glaxy younga root attim chainfire ile gta 3 gbi oyunlari açamiyorum yardim...!

Sponsorlu Bağlantılar

resat-19

resat-19

Üye
    Konu Sahibi
Glaxy younga root attim chainfire ile gta 3 gbi oyunlari açamiyorum yardim...!
Galaxy y telim var dun root yaptim superuse geldi meniye hersey yolunda derken chaidfire3d yi kurdum gta 3 ve nfs shift mevcut telimde 3d uygulamasindan grip butun ayarlari yapmama ragmen siyah ekranda kalio oyun acilmio invidia qualcom driverlerinide yukledim cw yuklemedim acaba ondan mi acamiom derdime bi caree

MaxipmaN

Üye
o telefon kendini açıyosa iyi kardeş

MaxiHan

MaxiHan

Üye
O telefon gta 3 açmaz

resat-19

resat-19

Üye
    Konu Sahibi
yaw bak youtubeden nasıl acılmaz acılıo root yaptım ama eksik olan bisey var ben chaidfireyi dandik uygulamalarda bile kullanamiom

- - - Eklendi - - -

yardim edecek kimse yok mu

hackeremo

hackeremo

Üye
ben edeyim gta 3 için reduce texture qualiy +reduce texture size use plugın (gta3 için diğerleri için farklıiçin farklı) nvida yada Qualcomm

criminalx32

criminalx32

Üye
galaxy y nin gta 3ü bazı telefonlarda yanlış işlemden dolayı çalışmamasıda var. hackeremoya katılıyorum. ayrıca videoyu yeniden bi gözden geçirmeni tavsiye ederim. Reduce texture quality ve reduce texture size önemli şeyler onları yapmadan kesinlikle açılmaz.

weareyoung

weareyoung

Üye
gta 3 lib dosyaları olmadan açılmaz nfs shift oyunu sorunludur oyuna girmeden önce açma/kapama tuşuna bir kere bas ekranı kilitle sonra aç oyun açılmış olacak.Gta 3 ün lib dosyalarını internetten bulabilirsin ancak oyun kasar benden sölemesi ve lib dosyalarını telefona yükledikten sonra subway filan açılmıo sorun oluo sen o oyunları unut ......

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
Galaxy young'da gta 3 :) Kardesim bu oyunun grafikle oynanmış sürümleri var . Onları araştır bul . Ben oynatacağını pek tahmin etmiyorum ama chainfire ile falan belki oynarsın . Kolay gelsin

Üst Alt