Glatt (saç düzleştirici) aldım ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Glatt (saç düzleştirici) aldım ne yapmalıyım?
Merhaba. Öncelikle erkeğim saçımın önü bir anda kıvırcıklaşıyor. Şapka gibi duruyor. Saçımın yanları yani faul lerde çok uzun ve orasıda havaya kalkıyor düzleştiremiyorum. Fön de yapsam da pek olmuyor. Bende internetten araştırdım gittim glatt saç düzleştirici krem aldım. İçinden bir krem iki tane de krem gibi başka birşey çıktı. Ama bu glatt ı erkeklerde kullanıyormuş diyorlar ama hiç googlede rastlamadım erkekler için nasıl kullanıldığına. Ben evde uygulamak istiyorum kız olmadığım yani saçım çok uzun olmadığımdan da hemen sürmek istemiyorum ama sadece saçımın önüne ve yanlarına süreceğim. Ne olur bana yardım edin. Elimde kalmasın bu krem. Saçımın onu kıvırcık olmasa 7 9 cm. Ben kullansam zaten köküne değdirmem ama eldiven yok yardım edin elimde kalmasın şu krem :( kullanma klavuzunda kız için anlatmışlar ana yine de pek birşey anlamadım :(

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Beyler birde eldivenle surun diyorlar ama rldivenim yok birşey olurmu?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Abim yaptı sonra saçları mahfoldu sıfıra vurmak zorunda kaldı Pişman olursun sakın yapma.

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Adam akilli bir sac tasarim merkezine git. Sacinin boyunu kisaltmadan ara makasi ile duzeltirler sacin kabarmaz ve kivrilmaz.

Oneri; Mahalle berberine gitme. Abi yanlar kalsin usleri soyle yap ensede boyle dursun dersin mahalle berberinin anladigi 3 numara yada subay trasi olur.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Abim yaptı sonra saçları mahfoldu sıfıra vurmak zorunda kaldı Pişman olursun sakın yapma.

köküne sürdüğü için olabilirmi?

vede diğer arkadaş burada adam akıllı bir berber yok. Ve saçımı kestirmek istemiyorum riske girmekte daha dun aramakas attırdım basit bir berberde ama adam kafa adam iyi kesti..

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi