Glatasaray Yeni Yıldızı Balaban

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Glatasaray Yeni Yıldızı Balaban
<span style="color:#FF0000">Glatasaray yeni yıldızı Balaban</span>

Hırvat futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray ile kulübü arasındaki görüşmelerden haberdar olduğunu belirterek, &#39;&#39;Galatasaray gibi bir takımın benimle ilgilenmesi gurur verici, ancak öncelikle kendi kulübümde kalmayı düşünüyorum. Club Brugge ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Anlaşamadığımız takdirde Galatasaray&#39;a gitmek istiyorum&#39;&#39; diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Balaban, Galatasaray&#39;ın oyun anlayışının kendisine çok uyduğunu sözlerine ekledi.

1978 doğumla olan Balaban, takımında 10 numaralı formayı giyiyor.

Bunun bikaç maçını seyrettim Gs&#39;nin aradığı ilaç olamaz&#33; Türkiye Süper Liginde hatta Yükselme Grubunda bile bunun kalitesinde biçok futbolcu var&#33;

yitik savaşçı

Üye
Bize forvet lazım değil... Alacaksan da 18-20 yaşında al...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Forvet alınacaksa Cagliarinin forveti olabilir&#33; Ancak Balaban ucuz maliyetli diye alırlarsa gençlere yazık olur Gerets kendi ülkesinden adam mı getirtmeye çalışıyor&#33; Geretsle Türkiyede başarı gelmez Avrupada ise ön elemeyi bile geçemeyiz.

yitik savaşçı

Üye
Aslında ben de sevemedim Gerets&#39;i... Hele Fener maçında oynattığı futboldan sonra...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 4 2006, 03&#58;33 PM) [post=328169]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Aslında ben de sevemedim Gerets&#39;i... Hele Fener maçında oynattığı futboldan sonra...
[/b][/quote]

<span style="color:#666600">Oynattığı futbol demişsin hangi futbolu oynattı ben göremedim&#33;?&#33;?&#33; Ayrıca maçtan önce sarfettiği sözlere ne demeli 3 puan öndeyiz yenilsek bile sorun olmaz türünden verdiği demeçler?&#33;?&#33;?&#33;? Adamın umrumda değilki takır takır parasını alıyor. Bu kadar ciddiyetsizlik olmazdı. Neyse görünen köy kılavuz istemez Geretsle başarılı olacağına inanan saf arkadaslarımız olabilir. Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek bugün övgüler dizinler yarın birgün sövgüler dizmesinler&#33;&#33;&#33;&#33;</span>

padme

padme

Üye
Yaptigi aciklama bile birbiri ile celisirken,nasil top oynar bu?

Fatihyet

Fatihyet

Üye
bu kadar maddi sıkıntısı olan bi takımdayken çok ta başarı isteyemeyiz tabiki ama gerets tabiki başarısız. balaban gibi oyuncuları getirmesinler türkiyeye. getireceklerse alex, appiah, anelka, kleberson, song gibi kaliteli oyuncular getirilsin. pires gibi uçuk hayallerin peşinden koşulmasın ( bu haber %100 spekülasyon ama bazı taraftarlar inanıyor )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...