Glary Utilities V4.1.0.61

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Glary Utilities V4.1.0.61
Glary Utilities, bilgisayarınızın performansını arttırmak ve devamını sağlamak için 10'dan fazla güçlü araç içerir.

Yenilikler:
Improved Firefox cleaning: History and MRUs
Improved Check Disk scanning algorithm
Optimized system restore detection routine
Improved License Management
Updated French, Italian and Spanish translations
Minor GUI improvements
Minor bug fixes

fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler

Rockbarist

Üye
arkadaşlar ben bu programın sağ tık menüsünde kendi araclarını göremiyorum yani bir dosyayı glary ile silmek için mause ile sag tık yapınca glary ile sil yada şifrele vs yok,sağ tıkda glary araçları gelmesi için ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar ben bu programın sağ tık menüsünde kendi araclarını göremiyorum yani bir dosyayı glary ile silmek için mause ile sag tık yapınca glary ile sil yada şifrele vs yok,sağ tıkda glary araçları gelmesi için ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
koca formda yokmu bu konuda yardımcı olabilecek biri:blink:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin

koca formda yokmu bu konuda yardımcı olabilecek biri:blink:
şöyle birşey varmış deneyin,

Rockbarist

Üye
şöyle birşey varmış deneyin,
hocam bu dosyayı nereye iliştirmem gerekiyor yani benim istediğim sağ tık yapınca glary ile silin çıkması örnek olarak geri dönüşüm kutusunda sağ tıklayınca glary ile temizle seçenegi yok,regeditte yani nereye iliştircez bunu onu bilmiyom yada netmek gerek:blink:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
onu aç oradan ayarlamalar yapılabiliyormuş sağ tık için

Rockbarist

Üye
onu aç oradan ayarlamalar yapılabiliyormuş sağ tık için
yapılan ayarlamalar diğer uygulamaları gösteriyor,e zaten glary programının bağlam menüsündede o uygulamaları görebiliyorum,benim demek istediğim glary'nin kendi sağ tık ile sil seçeneğinin olmaması yani bağlam menüsünde glary araçları yok tabi sağ tıktada