romda sorunmu vardıda yenisini attın kardesim??Oh be su an final romundayım hocam operayı sildikten sonra düzeldi
Lan o değilde benim mega hesabım fame oldu![]()
romda sorunmu vardıda yenisini attın kardesim??

romun içinde bi sıkıntı yok demi performans filanRom oyle bi hal aldı ki ben darko hocamın hesaplarına oda brnıim hesaplarıma girdi
Sonra düzelttik![]()

Yok sadece hesaplarda sorun vardi hallolduromun içinde bi sıkıntı yok demi performans filan![]()
bunun şarjı çabuk bitiyo yaYok sadece hesaplarda sorun vardi halloldu
Kalibre et backup rom olduğu için kalibrasyon problemi olması normal. Aslında backup romlar güzel değil gladiator rom performans olarak çok iyi fakat backup olduğu için stabilitesini çabuk kaybediyor BENCE.bunun şarjı çabuk bitiyo ya
v1 ile v2nin şarj durumu aynımınnet bişey dermisinKalibre et backup rom olduğu için kalibrasyon problemi olması normal. Aslında backup romlar güzel değil gladiator rom performans olarak çok iyi fakat backup olduğu için stabilitesini çabuk kaybediyor BENCE.
kardeşim v2de kalalım biz bnceV1 daha mı iyiydi ne?
final kardeşi nebiliiyim güzel ve stabil geldi diğerinden çünkü diğerini baya kullanmıştımV1 menü geçişleri oyun performansı falan daha iyiydi
Acaba bu final romu rc6 değilde final mi eğer finalse performans düşüklüğü ondandır
final kardeşi nebiliiyim güzel ve stabil geldi diğerinden çünkü diğerini baya kullanmıştım

bilmem kardeşim ama performans çok iyi bnceBende bayağı kullandım ama v1 bana göre daha stabil?![]()

messenger filan hızlı açılmıyodu ondasen dönüyomusun şimdi v1e sen dönersen bnde dönücemClash of clansta ve hay day de kasmalar görüyorum![]()
???? gerçekten 
peki sen bilirsin ama kesin v2den iyi demi v1?Ben v1 de kullanmiycam saf cm9 rc2 derleyip onu kullancam inşallah![]()
peki sen bilirsin ama kesin v2den iyi demi v1?

dosya var zaten bnde gerek yok linkeKesin diyipye seni yanıltmıyım.
Bana göre oyunlarda geçişlerde çoklu görevde daha iyi ama sen bilirsin. Değiştireceksen de v2 'nin yedeğini alıp değiştir sonra link dilemek zorunda kalma![]()