Ultraslan8
Üye
sen şuan bu romumu kullanıyosunSuana kadar ki yapilan performans romlarinin hepsini gecer bos ram 220 den assagi dusmuyor ama bana gore v1 daha hizli gibiydi ama finalin performansi yeter
sen şuan bu romumu kullanıyosunSuana kadar ki yapilan performans romlarinin hepsini gecer bos ram 220 den assagi dusmuyor ama bana gore v1 daha hizli gibiydi ama finalin performansi yeter
tabi yazcaz kardeşimEvetYukleyince goruslerinizi yazin

yükledik daha yeniYukledinizmi
kardeşim at tele yükle android klavyenin aynısıBana gore cok hızlı bir rom facebook uygulamasindayken orta tusa basinca direk kapaniyo diger romlarda surekli takilma soz konusuydu bu arada biriniz klavye onersin
biraz şarjı çabuk gidiyo gibi :/herkese hayirli olsun upload icin tesekkutler rıfat
herkese hayirli olsun upload icin tesekkutler rıfat
dostum benim operada seninki acik kalmis benimki sandim pardon linki hemen sildiriyorumAcıktı ama ben çıkış yaptım kardeşim kendi facrmi actım rahat olabilirsin
BEYLER BUNU BEN YAZMADIM??
dostum benim operada seninki acik kalmis benimki sandim pardon linki hemen sildiriyorum
haci sen kimsin furkan senmisindostum benim operada seninki acik kalmis benimki sandim pardon linki hemen sildiriyorum
O nasıl oluyo bro?![]()
Abi noluyo ya facedemucteba acıktım 
abi cik hesaptan ALLAHINI seversen