GLadiatOR_FİNAL-cm9+yoon kernel OYUN ROMU (s5 temalı rom)

Sponsorlu Bağlantılar

seyithamit

Üye
link verin
link yok

musti206

Üye
üstad ben birşey sorucam sd card içinde nereye cıkartıcaz bunu telefon hafızasınamı cıkarcaz nereye atıcaz anlayamadım denedimde bulamadı bi türlü. Onu bi anlatırsanız sevinirim.

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
üstad ben birşey sorucam sd card içinde nereye cıkartıcaz bunu telefon hafızasınamı cıkarcaz nereye atıcaz anlayamadım denedimde bulamadı bi türlü. Onu bi anlatırsanız sevinirim.
dırek hafıza cıkarıcaksın

musti206

Üye
Tamam öyle yaptım ama restore kısmında görmedi install zip kısmında gördü klasörü clockword 6.0.4.5 kullanıyorum.

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Bysalih41

musti206

Üye
backuptanmı yapıcaz deniyorum şuanda.

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
evet orda restore var onu sec

musti206

Üye
Tamam restore seçiyorum not found felan diyor tam nereye atacaz onu söyleseniz.

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi

musti206

Üye
Tamam üstad hafıza kartına atınca gördü eyvallah sağolasın bu kadar hızlı cevap geldiği içinde sağolun romu yüklüyorum 1 saate ufak bilgilendirmeler yaparım final versiyon hakkında.

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Tamam üstad hafıza kartına atınca gördü eyvallah sağolasın bu kadar hızlı cevap geldiği içinde sağolun romu yüklüyorum 1 saate ufak bilgilendirmeler yaparım final versiyon hakkında.
yukledıkten sonra wıpe data wıpe cache yapmayı unutma

musti206

Üye
Tamam sağolasın.

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
tcfb

tcfb

Üye
Bekliyorum kardeşim . V1'de çok ufak düzenlemelerle 8000leri vurdu . Bakalım ;)
Romu Light tutmanı öneririm . Şarz ve performansı etkiliyor sonuçta .

T.serdar

Üye
Link ne zaman gelicek denemek istiyorum

Wolf389

Wolf389

Üye
Bekliyorum kardeşim . V1'de çok ufak düzenlemelerle 8000leri vurdu . Bakalım ;)
Romu Light tutmanı öneririm . Şarz ve performansı etkiliyor sonuçta .
ne çeşit düzenlemeler bide sarz için ne yapılabilirArkadaşlar normalde rom linkini yükleyecektim ama sabah film felan indirdim internet hızı düştü yarın arkadaşa söyleyim büyük ihtimal yükler o

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
ne çeşit düzenlemeler bide sarz için ne yapılabilirArkadaşlar normalde rom linkini yükleyecektim ama sabah film felan indirdim internet hızı düştü yarın arkadaşa söyleyim büyük ihtimal yükler o
eger @tcfb kabul ederse finali tekrar beraber vericez :)

seyithamit

Üye
şu linki ver

musti206

Üye
Abicim bu romu indirdim kurdumda 2-3 saat sonra play store çalışmamaya başladı bişey indirmeye çalışıyorum sunucuya bağlanırken hata oluştu felan dedi wifi kapattım açtım telefonu kapattım açtım play storu işlemlerden tamamen kapatıp açtım şebeke interneti veya wifi denedim fakat sonuç aynı kaldım şuan orda bişi indiremiyorum play storeden çözüm nedir acaba.

Üst Alt