lınk bugun gelıcek merak etmeyın vardı bazı nedenlerden dolayı kaldırıldılink verin
link yok
dırek hafıza cıkarıcaksınüstad ben birşey sorucam sd card içinde nereye cıkartıcaz bunu telefon hafızasınamı cıkarcaz nereye atıcaz anlayamadım denedimde bulamadı bi türlü. Onu bi anlatırsanız sevinirim.
backup/restore yazıyo ordaTamam öyle yaptım ama restore kısmında görmedi install zip kısmında gördü klasörü clockword 6.0.4.5 kullanıyorum.
ext_sd veya kendı hafızasına at eger kendı hafızası atarsan ılk 2cı restoreyı secTamam restore seçiyorum not found felan diyor tam nereye atacaz onu söyleseniz.
yukledıkten sonra wıpe data wıpe cache yapmayı unutmaTamam üstad hafıza kartına atınca gördü eyvallah sağolasın bu kadar hızlı cevap geldiği içinde sağolun romu yüklüyorum 1 saate ufak bilgilendirmeler yaparım final versiyon hakkında.
ne çeşit düzenlemeler bide sarz için ne yapılabilirArkadaşlar normalde rom linkini yükleyecektim ama sabah film felan indirdim internet hızı düştü yarın arkadaşa söyleyim büyük ihtimal yükler oBekliyorum kardeşim . V1'de çok ufak düzenlemelerle 8000leri vurdu . Bakalım
Romu Light tutmanı öneririm . Şarz ve performansı etkiliyor sonuçta .
eger @tcfb kabul ederse finali tekrar beraber vericezne çeşit düzenlemeler bide sarz için ne yapılabilirArkadaşlar normalde rom linkini yükleyecektim ama sabah film felan indirdim internet hızı düştü yarın arkadaşa söyleyim büyük ihtimal yükler o

elimde olan bisey deil netim yavas eger brklersen tcfb ile yeni ve daha iyi final gelicekşu linki ver