Spor > [ Gl ] Real Football 2014 Türkçe - Lisanslı Takımlar [ Güncellendi! + Beşiktaş Eklendi!!!] <

o oyunun java versiyonunu crysis_isa paylaşmıştı heralde ben öle hatırlıyorum ona pm at o sana söyler

ısa abey sen paylassana su kıngdom oyununu haclı olanı 320x240 ekran e5 uyumlu bıde alıan quaratıne oyunu aynu sekıl , sana guvenıyorum dıgerlerı snn gıbı degıl kırık lınk kaynıyo hep,

peperonity.com/go/sites/mview/ultimate-game(p2);jsessionid=0FC9C4AA09A030B425CAE651CA3AE1FE.cdb02
al bu sitede var hackli oyunlar
zaten bu site isanın sitesiGoogleye ultimate-game.peperonity.com yaz karşına çıkar site zaten şuan telden girdiğim için link atamıyorum çok zor oluyo

İyiden sitede dil Türkçe değil ayrıca oyunlar var tikliyosun indirme linkleri yok ,

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
İyiden sitede dil Türkçe değil ayrıca oyunlar var tikliyosun indirme linkleri yok ,
http:\\ultimate-game.peperonity.com\ gir, edited & translated games bölümüne gir. Siteyi Ingilizce yapmamaın nedeni çoğunluk yabancılar giriyor...

Raso66

Üye
Kardeş bunu s60 v3 240x320 ye çevirebilirmisin öbür türlü çok kasıyor

smkndz

Üye
link çalışmıyor

deadly92

Üye
linkler kırık be kardeş

MH_ZAFER

Üye
Kardeş 380*420 Yapabilirsen Veya Bana Yapabiliceğim Bir Program Önerir Misin ?

Kardeşim Qfs Mobide İndirmiyo

atom0705

Üye
kardeş bende c3200 var 500 kb tan büyük oyunu açmıyor 500 kb den küçük halde link verir misiniz?

Raso66

Üye
Kardeş bunu 240x320s60v3 yapabilir misin sana zahmet

xdplyr

Üye
Abi 240x400 çevirir misin?

Kardeş linkleri yenileyebilir misin ?

dedomil forumda linkler mevcut....girip indirebilirsiniz....

osmano5

Üye
tıklıyorum mobi bilmem bşy dyor nasıl yukleyblrm yardımcı olurmusunuz ?