Gizli numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenirim

Sponsorlu Bağlantılar

karacalan

Üye
    Konu Sahibi
Gizli numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenirim
Arkadaşlar çok önemli bir yardım istiyorum.bugün beni biri işletti yakın lardan şüpheleniyorum ama çok kötü şaka yapıldı küfür de girdi işin içine beni gizli numaradan arayan o kişinin numarasını öğrenmek istiyorum .acilen yardım edin

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Malesef öğrenemezsin.

celibar

celibar

Üye
hattını gizli aramalara kapat.ya numarasını açarak arar yada hiç aramaz.

ertin

ertin

Üye
Aslında gizli numaralar operatörlerin sistemine kayıtlı. Savcılık kararıyla öğrenebilirsiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Aslında gizli numaralar ekrana çıkmıyor fakat yine numara bir yerlerde gözükebiliyor android'te Ben bunu tespit ettim
Tebrikler hort tarihine adını yazdırdın. 14 senelik konu :/

• Beğen
Tepkiler: ertin ve 0sıfırcı
ertin

ertin

Üye
Mühendislik hayatımızda cevap yazmak üşengeçliğim var eski yeni farketmez.

Yapay zeka eğitiyoruz biz.

Gizli numara ekrana çıkmayan rehbere bağlanmayan numaradır. Yöntemi buraya yazılmaz. Numara operatörlerin sistemine kadar ulaşır fakat telefonu aratır numara telefona gitmez. Numarayı öğrenmek için savcılık kararıyla olur.

Konuyu hortlatmak suç ise yeni konu açalım ya

dün müydü neydi 2009 luk konuyu hortlatmıştı bravo
2005'lik de var. Symbian destek bölümünün başından sonuna kadar sörf yaptım. Linkleri aldım. Kilitli olanların linklerini alarak yeni konu şeklinde profesyonel cevap yazacağım.

Daha Android var. Androidin derinlikleri çok derinlere giriyor.
@MAERKEK inşaallah kilitlemezsin

Son düzenleme:
  • Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Õ
Mühendislik hayatımızda cevap yazmak üşengeçliğim var eski yeni farketmez.

Yapay zeka eğitiyoruz biz.

Gizli numara ekrana çıkmayan rehbere bağlanmayan numaradır. Yöntemi buraya yazılmaz. Numara operatörlerin sistemine kadar ulaşır fakat telefonu aratır numara telefona gitmez. Numarayı öğrenmek için savcılık kararıyla olur.

Konuyu hortlatmak suç ise yeni konu açalım ya

2005'lik de var. Symbian destek bölümünün başından sonuna kadar sörf yaptım. Linkleri aldım. Kilitli olanların linklerini alarak yeni konu şeklinde profesyonel cevap yazacağım.

Daha Android var. Androidin derinlikleri çok derinlere giriyor.
@MAERKEK inşaallah kilitlemezsin
Kilitlemem için bir sebep yok. Konuyla alakalı . Yeni başlığa geçmek daha mantıklı oluyor. Eski başlıkları kilitleyip arşive atıyoruz. 20 sene önceki yeknoloji ile şmdki bir değil güncellemiş oluyoruz.

Not : Konularla alakalı bir tepkiniz varsa lütfen özelden yazınız.

Dipnot : Symbian bölümünde moderatör değilim. S40 ve Java Destek bölümde moderatörlük yetkim var

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Öğrenmiş mi acaba

ertin

ertin

Üye
Öğrenmiş mi acaba
Reddit bu tür şeylerle dolu. Telegramda Symbian ile alakalı en az 1200 mesaj geliyor. Esasen benim alanım Cyber security (siber güvenlik).

Symbian konusunda chatgpt'yi eğitmişler. Hatta benim bloglarımdan bile kendini eğitti.

• Beğen
Tepkiler: Notxr, MAERKEK ve 0sıfırcı

Üst Alt