spy ghost Üye minoo' Alıntı: Küfür mü ediyon napıyon ya Genişletmek için tıkla ... yasaklı kelimeleri deniyorum h.ndler felan
minoo' Alıntı: Küfür mü ediyon napıyon ya Genişletmek için tıkla ... yasaklı kelimeleri deniyorum h.ndler felan
spy ghost Üye minoo' Alıntı: Ben de bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla ... genel kullandığım h.ndler ama neyse zaman geçtikçe bulurum
minoo' Alıntı: Ben de bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla ... genel kullandığım h.ndler ama neyse zaman geçtikçe bulurum
minoo Üye Konu Sahibi f.ull, i.laç, sa.lak bunları biliyorm ben ----------Eklendi @ 18:19:03 ---------- Yazıldı @ 18:18:27 ---------- He bi de h.ack var Şu an yaptığımız yasak mı acaba
f.ull, i.laç, sa.lak bunları biliyorm ben ----------Eklendi @ 18:19:03 ---------- Yazıldı @ 18:18:27 ---------- He bi de h.ack var Şu an yaptığımız yasak mı acaba
spy ghost Üye minoo' Alıntı: f.ull, i.laç, sa.lak bunları biliyorm ben ----------Eklendi @ 18:19:03 ---------- Yazıldı @ 18:18:27 ---------- He bi de h.ack var Şu an yaptığımız yasak mı acaba Genişletmek için tıkla ... şimdi h.cklemek için içerik yayınlamıyoruz birbirimize s.lak demiyoruz değişik bir tabir olan i.laç deyimini kullanmıyoruz ve programı tam sürüm yapmak için f.ll c.rack yayınlamıyoruz ondan birşey olcağını sanmıyorum
minoo' Alıntı: f.ull, i.laç, sa.lak bunları biliyorm ben ----------Eklendi @ 18:19:03 ---------- Yazıldı @ 18:18:27 ---------- He bi de h.ack var Şu an yaptığımız yasak mı acaba Genişletmek için tıkla ... şimdi h.cklemek için içerik yayınlamıyoruz birbirimize s.lak demiyoruz değişik bir tabir olan i.laç deyimini kullanmıyoruz ve programı tam sürüm yapmak için f.ll c.rack yayınlamıyoruz ondan birşey olcağını sanmıyorum