Gizli Dosyaları Göster Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
Gizli Dosyaları Göster Sorunu
Arkadaşlar lüften yardım edin pc de gizli dosyaları göster dediğim zaman gizli dosyalar gözükmüyo Comfix yazılımını denedim ancak onu yaptığım halde pc bi daha kapanınca tekrar göstermiyor gizli dosyaları çözümü bilen arkadaş varsa lüfen yardım etsin.:vur

baspinar

baspinar

Üye
autron virusu olabilir kardeşim işde sana link indir temizle
işde sana link umarım işine yarar

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
bunuda uyguladım ancak işe yine yaramadı.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer Combofix işe yaramadıysa sorun virüs kaynaklı gibi...Buna sebep olan virüs activexdebugger32.exe olabilir...Bundan kurtulmanın yolu ise Dracula...Yazılımı indirebilirsiniz...Bu virüsün taşınabilir bellekleriniz varsa ordan bulaşıp bulaşmadığını da kontrol edin...Ayrıca Kaspersky Virus Removal Toll yazılımını indirin ve sisteminizde kapsamlı bir tarama yapın... indirebilirsiniz...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Benim bildiğim Amvo.exe diye bir dosyaydı buna sebep olan benim de başıma gelmişti.ben bi kayır defteri girdisiyle çözmüştüm sorunu.Bulabilirsem veririm linki:)
veya şöyle bir şey deneyebilirsiniz,

baslat-calıştır'a regedit yaz.
sırasıyla "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" tab'ına git.
Orda bulunan "CheckedValue" i sil boş alanda sağ tuşa basarak yeni dword değeri olustur.
bu değerin ismi "CheckedValue" olsun değerini de "1" yap. bilgisayarını
bastan baslat

Adanalı.01

Adanalı.01

Üye
bu sorun yuzunden format atan arkadaşım vardı nod32 bile yakalayamıo ama bu yontemi bende kullandım kesin çozum

tkaan

tkaan

Üye
Muhtemelen Virüs Kaynaklıdır.Kısa Zamanda İyi Bir Virüs Programı Kur Ve Tarattırmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt