<div class='quotetop'>(cllgr @ Jan 6 2006, 12:37 AM) [post=246152]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence fena değil burda aradabir yanlışlıklada olsa tıklıyoruz.üstdeyken alışmışdık tıklamakda aklımıza gelmiyordu dogrusu.reklamlarda sitenin gelir kaynagı,bi bakıma ekmek parası.hoşunuza gitmesede katlanmak gerekir.sitem etmeyi bırakalımda tıklıyalım ne dersiniz.
[/b][/quote]
Katılıyorum.
<div class='quotetop'>(ChavRash @ Jan 6 2006, 02:27 AM) [post=246190]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İmzalardaki resimler yüzünden sayfalar zaten geç açılıyordu, şimdi bir de bunun yüzünden geç açılacak sayfalar. Zaten arasıra GittiGidiyor reklamları yüzünden geç açılıyor site.
[/b][/quote]
Gittigidiyor ile yaptıgım görüşmelerde bu sorunu çözme yoluna gittiklerini söylediler.
Sorun onların sunucusundan kaynaklı oluyor çünkü, siteleri gitti mi reklamlar da gelmiyor ki GG sitesinde 1 dk. ble çok önemli açık arttırma için. Ondan çözmeleri zaten gerekliydi, hala çözülmediyse gerekli ..
<div class='quotetop'>(DeRMaNTeS @ Jan 6 2006, 03:26 AM) [post=246209]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(slayer @ Jan 5 2006, 05:12 PM) [post=245765]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hiç hoş olmamış... Tıklayacak adam üstteykende tıklar...
[/b][/quote]
katılıyorum bu çok "dayatma" olmuş
[/b][/quote]
* Üstteki ve alttaki reklamlardan tamamen bagimsiz ürünler gösterilmekte, bu yüzden tıklayacak adam üstteyken de tıklayamaz, aşağıda bir filmin vcd si görüntülüenirken, en yukarıda bi bilgisayar parçasının, ortada farklı bir pc ğarçası yada filmin, yada telefon ilanının reklamı görüntülenecek. Sonuçta daha çok ilgi çekecek ürün olacagindan tıklamaların doğru oranda artacağını düşünüyoruz.
*Dayatma değil, yukarıdaki mesajda cllgr nin dediği gibi, sitenin ayakta kalabilmesi için reklamlar şart doğal olarak. Şu an imkanlarımızın baya bir üstünde, çok iyi bir sunucu kiraladık ve onun gelirlerini karşıladıgı an zaten başka bir reklam alınmaz, çünkü amacımız sitenin kendini idare etmesi, para kazanmak degil.
*Reklamlara, sitenin varlığı yada daha iyi şekilde devam etmesi için reklamlara tıklayalım. Ayrıca bu reklamlar sonuçta sizin de ilginizi çekebilir değil mi? Hiç alakasız da şeyler degil, ben birkaç ürünü dahi, reklamdan görüp tıkladıktan sonra aldım ve evime geldi yani olay bu
Teşekkürler