Gitar öğrenme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

100gitar

Üye
    Konu Sahibi
Gitar öğrenme hakkında
öncelikle merhaba.gitar öğrenmek istiyorum.fakat az da olsa biliyorum.uzun bir süre derslerden dolayı ara verdiğimden dolayı sıfırdan başlamak istiyorum.önerileriniz var mı? bir de gitar olarak ne almalıyım.internette gezerken şu gitarı gördüm.

Ürün Markası : Manuel Raymond

Marka: Manuel Raymond
Ürün Kodu: MRC275BK

Gitar Klasik Manuel Raymond Siyah MRC275BK.
Ön Kapak: Nato ( Siyah)
Arka Kapak: Nato (Siyah)
Sap : Akça Ağaç
Ebatlar: 99X36X8,5 cm
Yetişkin boy bu gitar, başlangıç düzeyindeki gitaristler için çok idealdir.

Üretim : Yüksek kalite standartında MuzikAletleri.com adına üretilmektedir.
MuzikAletleri.com ithalatını,pazarlamasını veya üretimini yapıtırdığı ürünlerde tüketiciye maksimum fayda ve verim sağlayacak koşullarla tedarik yapmaktadır.
Satışa sunulan her ürün KALİTE KONTROL birimi tarafından tespit edilmekte,onay aşamasından sonra satışa sunulmaktadır.
Fiyat kıyaslamalarınızda, ürün satış sonrası destek,arızalı ürün veya değişim sorunlarını lütfen göz önünde bulundurunuz.
Satın alacağınız her ürün, bilgi, arıza ve servis gerektiren durumlarda MuzikAletleri.com Teknik servisi ile her zaman yanınızda olacaktır.
Tüm yerli, ithal, marka ve model aksamlar, profesyonel müzik aletleri, çalgılar ve enstrümanlarda kullanılacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.

fiyatının ucuz olması çok çok iyi fakat bu kadar ucuz da olmaz ki bence :) siz ne düşüyorsunuz söylediğim gibi gitar hakkında çok çok az şey biliyorum ve uzun bir süre ara verdim.Şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...