Gitar çalanlar bir baksın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gitar çalanlar bir baksın :D
Arkadaşlar ben elektro gitar çalıyorum. Profesyonellik derecesinde değilim, orta seviye diyebilirim. Çalabileceğim, profesyonellik gerektirmeyen pop, rock türlerinden hangi şarkıları önerirsiniz ? Dinlediğim müzikler için yılların gerektirdiği bir birikim lazım çünkü. Çalışmam gerekiyor biraz. Gitarım ESP LTD Gus 200. Altta resmi var. Tür olarak Metal/Rock gitarı.

Not: Konu müzik bölümüne taşınmazsa sevinirim.

Tepkiler: Burak ve Dafny

'Patron

Üye
bende klasik var hediye geldı ama çalmayı bilmiyorum ya

mert sen de şu şarkıdaki beati bi çal kaydet yuklesene merak ettım

[video=dailymotion;xifzke]http://www.dailymotion.com/video/xifzke_patron-tat-hiphoplife-com-tr_music[/video]

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
idm yüzünden videolar açılmıyor sinir oldum

----------Eklendi @ 16:22:54 ---------- Yazıldı @ 16:21:52 ----------

Klasik gitarda çalıyorum Elektrodan kolaydır çünkü naylon tel parmaklarını fazla yıpratmaz.

Tepkiler: Dafny

'Patron

Üye

patron tat diye youtubedan da bulursun. valla elektro hiç almadım elime ama klasik bile baya acıtıyor

----------Eklendi @ 16:25:05 ---------- Yazıldı @ 16:24:50 ----------

o yuzden pena almıstım bide

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Elektro çelik tel Ama klasik ve elektroda düzenli bir çalışmada elin 1-2 ay içinde su toplar ve nasır oluşur. O yüzden parmakların bir daha acımaz. Klasik gitarda pena kullanılmaz asla sağ elin tırnaklarını baya uzatacaksın sol elide tamamen keseceksin. Yoksa çalarken tırnaklarının kenarları çalmanı zorlaştırır ve kırılır. He birde törpüde yapman gerekiyor Klasik gitarda bilmen gereken önemli şeylerden biri rengidir. Çünkü ses ağaçtan geliyor. Eğer siyah gibi koyu bir renk gitar çalarsan ses iyi gelmez fakat açık renkli bir gitarda ses çok iyi ve net gelir.

Tepkiler: Dafny

'Patron

Üye
valla sağlambişeydi heralde pek anlamam sanchez yazıyo

estorak

Üye
yalnız gitarın dehşet kardeşim değerini bil

Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkiyede 700-1500 lira aralığında satılıyor. Aldığımız yer tanıdık olduğu için 600 e aldım Ama orada bir gitar vardı şimdi modelini hatırlamıyorum ama resmen aşık oldum ona ya ama çok pahalıydı ne yazık ki.. 3000 lira mı neydi..

----------Eklendi @ 17:54:26 ---------- Yazıldı @ 17:52:00 ----------

Sağdaki adamla gitarımız aynı

[video=youtube;yLAjKtmT3lk]http://www.youtube.com/watch?v=yLAjKtmT3lk[/video]

Burak

Üye
gitar severimde elektro sevmem

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Klasikde çalıyorum Fakat okul yüzünden vaktim olmuyor artık

Joker.

Üye
Klasik Çalmaya Hefeslendim Becerdimde dslerden çalamıyorum eloktro hiç elime almadım ama görüüşü çokk manyak ötesi

Burak

Üye
elektro gitar çok iyi ses veriyor ama sevmiyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu sevilmez mi şimdi dostum ? 80 lere ait idi sanırım Bugün bunu çaldım arkadaşla. Ben ritim attım o solo çaldı ben solo attım o ritim attı

EroL

Emekli Yönetici

Dene bakalım

Tepkiler: Revengeful
gecen sene klasik gitar aldım çok hevslenmiştim ama bir türlü başlayamadım.çokta calmak istiyorum ders vermek isteyen olursa çok sevinirim.istanbul

EroL

Emekli Yönetici
Kayıt yapsana nası çalıyosun dinlemek istiyorum.

Avatarındaki sen misin? Elinde duran gitardan yola çıkarak böyle bi fikre kapıldım

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı marka gitar fakat sapları farklı. O alexi laiho. Onun grubundaki elemanla gitarım aynı. ESP marka gitarlar sivri sapli oluyor. 8.mesajda videoyu paylaştım.

İstiyorsan gruptaki arkadaşlarla olan fotogrami koyarım bir ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...