arkadaşım bence yazık edersin ya başka modellere bak bence lg optimus me p350 al klavyeli bir telefon 2 mp kamerasında flash yok Wifi war Radyosu var Mp3 destekliyor Tek tuş e-mail özelliği var Twitter ve facebook eklentisiyle kolayca bağlanıyorsunuz
Eksileri : Öncelikle klavyeli bir telefon kullanmak zormuş,anladım. Mesaj yazmayı seven biri olmama rağmen bu telefonda mesaj yazmaya hala alışamadım.Parmaklarıma göre çok küçük kalıyor tuşlar. Hele erkekler nasıl yazıyor anlamış değilim. Kulaklıkla müzik dinlerken çok fazla ses gelmiyor, performansı kötü. Buna rağmen telefon melodisinde gayet yüksek ses çıkıyor. İnternet kullanımında 3g olmadığı için, hız olarak yavaş kalıyor. Normal bir telefondan internete bağlanmanızdan daha hızlısını beklemeyin.Kamerası flash özelliği olmadığı için iyi çekim yapamıyor, ufacık bir hareket ettirmenizde ise buğulu görüntü çekiyorsunuz. Net bir görüntü yakalamak için ustaca çekim yapmanız lazım !
Artılarına gelince: Tek tuş e-mail özelliğini sevdim. İstediğimde kolayca facebook,twitter ve hotmail bağlantısı yapabiliyorum. Ebuddy desteklediği için msn de sorun olmuyor. Ovi store yüklü. Ben oradan istediğim kadar tema,oyun ve eklentileri indirebiliyorum. Wifi özelliği çok kullanışlı. Her bağlantınızda wifi veya gprs seçebiliyorsunuz. Bu şekilde wifi olan yerden gprs bağlantısı yapıp paranızın gitmesi gibi bir durum olmuyor. Sevdiğim diğer bir özelliği de mesaj yazarken sohbet şeklinde açılması ve tıpkı msnde yazışıyormuş gibi geçmiş iletilerinizi de görmeniz. Böylece seri mesajlaşmalarda neye cevap verdiğinizi unutmuyorsunuz.
işte böyle lg optimus me alman iyi olacak