Gionee Elife S8 akıllı telefon MWC 2016’da resmi olarak duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Gionee Elife S8 akıllı telefon MWC 2016’da resmi olarak duyurulacak
Gionee’nin yeni amiral gemisi Şubat ayı sonlarında resmi olarak duyurulacak…



Gelecek ay sonlarına doğru mobil dünya açısından oldukça önemli bir etkinlik İspanya, Barcelona’da düzenlenecek. Mobil Dinya Kongresi, MWC 2016 adı ile gerçekleştirilecek olan etkinlik tarihleri ise 22 – 25 Şubat olarak belirlenmiş.



MWC 2016’da bir çok yeni akıllı telefon gün yüzüne çıkacak, Samsung, LG, Sony gibi dev firmaların bu etkinlikte yer alması beklenirken, özellikle de Çinli firmaların da yeni modellerini bu etkinlikte gün yüzüne çıkartacağı ifade ediliyor.

MWC’de sahne alacak olan Çinli üreticilerden bir tanesi ise Gionee olacak. Firma 22 Şubat tarihinde MWC’de etkinlik gerçekleştirecek ve gelen bilgilere göre yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Gionee Elife S8, bu etkinlikte resmi olarak duyurulacak.

Henüz yeni akıllı telefonun hangi teknik özelliklerle geleceğine dair fazla bilgi bulunmazken, firmadan edinilen bilgilere göre kamera açısından eller serbest olarak fotoğraf çekme özellikleri ile gelecek ve ayrıca cihazın ekranı ise Force Touch özelliği içerecek.

Geçtiğimiz sene hatırlanacağı üzere Force Touch popüler olmaya başlarken, Apple, Huawei, ZTE gibi bazı firmalar baskı kuvveti hassasiyeti içeren ekranlara sahip akıllı telefon modelleri sunmuşlardı. Bu sene de bir çok modelin Force Touch ya da diğer adla gelecek olan benzer teknolojiye sahip ekranlarla gelmesi bekleniyor.

Gionee Elife S7, geçtiğimiz sene Mart ayında MWC 2015’de gelmişti. Bu cihaz 5.5″ ekran ve çift SIM kart desteği ile pazara sunulmuştu…

Gionee Elife S8 akıllı telefon MWC 2016’da resmi olarak duyurulacak - MaxiCep
 


Üst Alt