Gionee Elife E7 Mini resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Gionee Elife E7 Mini resmi olarak duyuruldu
Gionee Elife E7′nin “Mini” versiyonu resmiyet kazandı.

Akıllı telefon segmentinde piyasada liderliğini koruyan güçlü markalar dışında pek çok üretici markada isimlerini duyurmak adına yeni akıllı telefon modelleri geliştirmekte. Bu anlamda adından söz ettiren modellere imza atan isimlerden biri de Çin kökenli Gionee.



Geçtiğimiz Kasım ayı sonunda dünyanın en güçlü akıllı telefonu olarak nitelendirilen akıllı cihaz Elife E7 adında ki yeni akıllı telefon modeli ile karşımıza gelmişti. Bu akıllı telefon 2.5Ghz saathızında çalışan MSM8974AC Snapdragon 800 yonga setine sahipti. Firma şimdi de bu modelin Mini versiyonu duyurdu.

Resmi duyurusu gerçekleştirilen Gionee Elife E7 Mini, 4.7″ büyüklüğünde HD Display ekrana sahip olan model, 1.7 GHz saat hızında sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6592 yonga setinden güç almakta.



16GB dahili veri depolama alnına sahip olan model de aynı zamanda 1GB RAM bellek yer alıyor. Çift sim kart desteği de bulunan cihazın üst kısmında 13MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Bu kamera Oppo’nun N1 modelinde olduğu gibi hareket ediyor ve hem ön hem de arka kamera olarak kullanılabiliyor.

2100 mAh bataryaya sahip olan Gionee Elife E7 Mini için belirlenmiş olan etiket fiyatı ise 307$ civarında.

Gionee Elife E7 Mini resmi olarak duyuruldu
 


Mayk29

Mayk29

Üye
bu donanımlara 2100 mAh batarya az değilmi
çoğu telefon hep böyle yapıyor bunun ana nedeni nedir?
batarya ölsün telefonu değişsin kullanıcı
yoksa sisteme bu gidiyor yapacak bişey yokmu?
 
Invoke

Invoke

Üye
8 mi çekirdek =P
 

Benzer Konular



Üst Alt