Telefon Tavsiyesi Gio mu minimi yoksa 450 tlye telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
Gio mu minimi yoksa 450 tlye telefon tavsiyesi
Hem oyun hem uygulama hemde performans alabileceğim bir telefon arıyorum kardeşime

amcalu1

amcalu1

Üye
450 tl ye androidin imkanlarından zor yararlanirsin ben sony ericsson live with walkman,motorola defy mini,sony ericsson xperia mini öneriyorum sony nin küçük tellerine bak armv7 olduğu ve 1 ghz işlemcisi olduğu için hd oyunları daha rahat oynarsın

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
2. el al arkadaşım benim 700 tllik telefonum var ama yinede bazı oyunları kasıyor gio falan hem şık değil hemde kamerası falan kötü

ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
motorola defy veya xperia arc düşünüyorum üzerine biraz daha koyup 2. elini alsam onnlar nasıl

amcalu1

amcalu1

Üye
Fiyat söyle ona göre onereyim motorola atrix de bi bak çıta yı o kadar yükselttiysen

ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
ya 450 en fazla 500 tl lik bi telefon lazım kardeşime 2. elde olur bende ace var acenn ikinci elide olabilir.

amcalu1

amcalu1

Üye
Sony ericsson live with walkman guzel telefon tavsiye ederim araştırım 2. El fiyatlarını biraz ona göre soyliyim bisiler

ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
bide özellikleri hakkında bilgi verirsen iyi olur

amcalu1

amcalu1

Üye
Ben sana dört tane cihaz onericem sony ericsson xperia neo v, xperia ray,samsung galaxy s,lg optimus black

Bu cihazlardan birini alırsan pişman olmazsin 2. El neo v 550 tl ye kadar var ray ve galaxy s de aynıdır tahminimce pazarlık yapip dusurebilirsin sahibinden e bak kendi şehrin i seçip ara teli eline alip incele bu telefonlari kıyas.la sitesinden karsilastirip hangisi sana hitap ediyorsa ona göre al bu cihazlar gercekten sağlam cihazlardir

ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim 2. el samsung wave 3 buldum 350 tl ye bir tanıdıktan alıcam kardeşime

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben bu bütçeye Android tavsiye etmiyorum.Ben bulaşmanı tavsiye etmem.Başka modellerde 2.el alabilirsin.603 ün 2. eli gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt