Mybackup pro
Sitede var.. cihazı sd karta yedekliyosun..
bıraz arastırdımda 3 4 kısı 2.3e yukseltmıs ama hcıbırsey sılınmemıs telefondan o yuzden yedeklemedım bende.Evet youtube yok mesela, onu haricen yüklüyoruz mecburen..arkadaş ben türk sürümü yükledim eksikleri var
youtube neden bukadar sorun oldu anlamadım normal tarayıcıdan gırınce mobıl surum cıkıyor ordanda rahatlıkla ızlenıyorkı zaten.hem daha ıyı programlı olmasından,zaten telefonda surusuyle program yuklu bırde bu kalabalık yapmamıs oluyorEvet youtube yok mesela, onu haricen yüklüyoruz mecburen..

güzelmişÖyle deme, you tube uygulaması çok kullanışlı, herşey elinin altında, kendi hesabından herşeyi kontrol edebiliyorsun, sadece video izlemiyorsun, yükleyebiliyorsun, oy verebiliyorsun, kendi hesabını tam kontrol edebiliyorsun, ayrıca HQ seçeneği var, istersen tam kalite istersen daha az kaliteli izleyebiliyorsun (kotalı interneti olanlar için).. 300 kb falan yer kaplıyor tel hafızasında gerisi SD kartta, tavsiye ederim..![]()

cok dıkkat etmedım ama normal tarayıcıdan mobılıne gır youtubenın hesabınada ulasıyorsun begenebılıyorsunda denemedım ama vıdeo da yukluyosun sanırım.e tabı program daha kullanıslıdır ona lafım yok zatenÖyle deme, you tube uygulaması çok kullanışlı, herşey elinin altında, kendi hesabından herşeyi kontrol edebiliyorsun, sadece video izlemiyorsun, yükleyebiliyorsun, oy verebiliyorsun, kendi hesabını tam kontrol edebiliyorsun, ayrıca HQ seçeneği var, istersen tam kalite istersen daha az kaliteli izleyebiliyorsun (kotalı interneti olanlar için).. 300 kb falan yer kaplıyor tel hafızasında gerisi SD kartta, tavsiye ederim..![]()