gio 2.2.3 bı bakın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
gio 2.2.3 bı bakın!
arkadaşlar gio iin kıes ten 2.3 gelmıs bunu yapacam
oncelıkle telefonda yuklu olan oyun uygulama resım sarkı vs herhangı bırsey sılınıyormu
bırde adamakıllı telefondakı tum bılgılerı pc ye akrarma programı ıstıyorum sızden.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
ne olur olmaz dıye yedeklemk ıstıyorum okadar oyun uygulama gıtmesın boşa ya

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm

xinsurer

xinsurer

Üye
Mybackup pro
Sitede var.. cihazı sd karta yedekliyosun..

Sarangni

Sarangni

Üye
Bende hiçbir şey silinmedi. Her şey olduğu gibi duruyor.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaş ben türk sürümü yükledim eksikleri var

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
Evet youtube yok mesela, onu haricen yüklüyoruz mecburen..
youtube neden bukadar sorun oldu anlamadım normal tarayıcıdan gırınce mobıl surum cıkıyor ordanda rahatlıkla ızlenıyorkı zaten.hem daha ıyı programlı olmasından,zaten telefonda surusuyle program yuklu bırde bu kalabalık yapmamıs oluyor

xinsurer

xinsurer

Üye
Öyle deme, you tube uygulaması çok kullanışlı, herşey elinin altında, kendi hesabından herşeyi kontrol edebiliyorsun, sadece video izlemiyorsun, yükleyebiliyorsun, oy verebiliyorsun, kendi hesabını tam kontrol edebiliyorsun, ayrıca HQ seçeneği var, istersen tam kalite istersen daha az kaliteli izleyebiliyorsun (kotalı interneti olanlar için).. 300 kb falan yer kaplıyor tel hafızasında gerisi SD kartta, tavsiye ederim.. :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Öyle deme, you tube uygulaması çok kullanışlı, herşey elinin altında, kendi hesabından herşeyi kontrol edebiliyorsun, sadece video izlemiyorsun, yükleyebiliyorsun, oy verebiliyorsun, kendi hesabını tam kontrol edebiliyorsun, ayrıca HQ seçeneği var, istersen tam kalite istersen daha az kaliteli izleyebiliyorsun (kotalı interneti olanlar için).. 300 kb falan yer kaplıyor tel hafızasında gerisi SD kartta, tavsiye ederim.. :oke:
güzelmiş :)

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
cok dıkkat etmedım ama normal tarayıcıdan mobılıne gır youtubenın hesabınada ulasıyorsun begenebılıyorsunda denemedım ama vıdeo da yukluyosun sanırım.e tabı program daha kullanıslıdır ona lafım yok zaten

xinsurer

xinsurer

Üye
Tabi ki tarayıcıdan da hepsini yapabiliyosun ama uygulama daha derli toplu diye tercih ediliyor, tek tıkla gir herşeyi yap, fazla da yer kaplamıyor :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt