Gigabyte’dan dört yeni akıllı telefon duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Gigabyte’dan dört yeni akıllı telefon duyurusu geldi
2016 Başında ülkemize giriş yapacağını duyurmuştu bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz amiral modelleri :eller:
Ama bu giriş seviyesi cihazlar olmamış yav 1300 pil android4.4 mü kaldı :hmmm

Gigabyte, yeni dört giriş seviyesi akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Akıllı telefon pazarında mücadele eden üreticiler farklı dönemlerde yepyeni modellerini pazara sunarken, bugün özellikle Türkiye pazarı için önemli bir gün ve Apple, yeni akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ı resmi olarak duyurdu.

Diğer taraftan donanım dünyasının önemli isimlerinden bir tanesi olan Tayvan kökenli Gigabyte da 4 yeni akıllı telefon duyurusunu bugün gerçekleştirdi.

Düşük fiyat etiketi ile bütçesi yeterli olmayan kullanıcılar için sunulan yeni cihazlar, Gigabyte Classic ve Classic Lite ile Gigabyte Essence ve Essence 4 olarak gün yüzüne çıktı. 3G destekli modellerin tümü 300€altı fiyat etiketi ile sunulacak.

Gigabyte Classic akıllı telefon 5″ büyüklüğünde 1280×720 piksel dokunmatik ekran ile geliyor ve 8.6mm kalınlığa sahip. Google’ın Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon dört çekirdekli işlemcili Spredtrum yonga setine sahip.

1GB sistem belleği ve Mali-400 grafik işlemi ile gelen cihazın arka yüzünde 8MP kamera yer alıyor ve ayrıca ön kamerası da 5MP olarak geliyor. 8GB dahili veri kapasitesi içeren Gigabyte Classic ayrıca 2.000mAh batarya ile sunulmakta.

Gigabyte Classic Lite ise 5″854×480 piksel dokunmatik ekran içeriyor ve Gigabyte Classic ile aynı yonga seti ile gelmekte. RAM ise daha düşük olarak 512MB olarak belirlenmiş. İşletim sistemi de Android 4.4 KitKat olmakta.

5MP ve 2MP kameralara sahip olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi microSD kart ile arttırılabilir şekilde 8GB olarak belirlenmiş. Batarya ise 2.100mAH olmakta.

Gigabyte Essence adındaki model ise 4.5″ 854×480 piksel dokunmatik ekran, Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemi, 8MP arka kamera, 2MP ön kamera, 1.600mAh batarya gibi özelliklere sahip.

Son model Gigabyte Essence 4 ise en düşük seviye model olurken, bu akıllı telefon da 4″ 480×800 piksel dokunmatik ekran ile sunuluyor. 2MP arka kamera ve 0.3MP Selfie kamerası ile gelecek olan akıllı telefon çift çekirdekli işlemicili MediaTek yonga seti içeriyor. 4GB sistem belleğine sahip olan akıllı tlefon 1.300mAh batarya ile gelecek.

Gigabyte’dan dört yeni akıllı telefon duyurusu geldi - MaxiCep

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Dördü de bana göre klasik Android cep telefonu, ancak fiyatları düşük olursa pazarda yer edinebilir.

• Beğen
Tepkiler: haydelanduka
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Gigabyte kafası 2010 da kalmış . Ona göre de fiyat düşük olmalı

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu telefonları 100$ civarında satmazsa bence hiç üretmesinler bile :ehe

emreli01