Haber Gigabyte Gsmart Guru G1, Roma R2 Ve Simba Sx1 Akıllı Telefonları Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Gigabyte Gsmart Guru G1, Roma R2 Ve Simba Sx1 Akıllı Telefonları Duyurdu
Gigabyte 3 Gsmart ailesine eklediği yeni akıllı telefon modelleri ile karşımıza geldi

Son dönemde akıllı telefon ve tablet segmentine daha fazla önem vererek bu pazarda ürünleri ile yer alan firmalar arasında Gigabyte adında ki şirkette yer alıyor. Tayvan kökenli firma daha önceleri ana kart, ekran kartı gibi PC donanım ürünleri ile ön plana çıkıyordu.



Gigabyte, 3 yeni akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni modeller GSmart Guru G1, Roma R2 ve Simba SX1 olarak adlandırılmış. Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer:

Gigabyte Gsmart Roma 2 4″ büyüklüğünde ve 800×480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IPS ekran ile geliyor. 1.3Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli Cortex-A7 tabanlı işlemci içeren yonga setinden güç alan akıllı telefon, giriş seviyesi modeller arasında mücadeleye giriyor. Çift SIM kart desteği de sunan akıllı telefon ayrıca 5MP arka kamera ve 0.3MP ön kamera sunuyor.



Yeni modeller arasında en güçlüsü olan Gigabyte GSmart Guru G1 ise 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde ekran yanı sıra 1.5Ghz dört çekirdekli işlemci içeren yonga setini kullanıyor. 2GB sistem belleği sunan yeni akıllı telefon 5MP ön ve 13MP arka kamera özelliklerine de sahip.

Diğer taraftan orta seviye Gigabyte Gsmart Simba SX1 ise 5″ büyüklüğünde 1280×720 piksel dokunmatik HD ekran, 1.4Ghz çift çekirdekli işlemcili yonga seti, 1GB RAM, 4GB dahili veri kapasitesi gibi özelliklere sahip.

Gigabyte’ın 3 yeni modeli de Google Android 4.2 Jelly Bean üzerinde çalışıyor. Henüz çıkış tarihi ve fiyat bilgisi ise bulunmuyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gigabyte GSmart Guru G1, Roma R2 ve Simba SX1 akıllı telefonları duyurdu
 


Üst Alt