Uygulama Gigabyte Gsmart Gs202+ Telefona Root Nasıl Atılır?

Sponsorlu Bağlantılar

dragonbora

dragonbora

Üye
    Konu Sahibi
Gigabyte Gsmart Gs202+ Telefona Root Nasıl Atılır?
Arkadaşlar ben telefonuma root atmak istiyorum bununla ilgili pek tecrübem yok tabletime çok kolay bir şekilde atmıştım gingerbreak indirdim tablete kurdum root yap dedim oldu ama 2.3.6 sürümüydü sonra garantiye gitti(pil sebebiyle:D:D) 4.0.3 olarak geldi ben yine denedim ama programın sadece gingerbread sürümüne uyumlu olduğunu farkettim benim telefonum 4.0.4 sürümüne sahip internette unlockroot diye bir pogram bulmuştum bu program benim telefonda çalışır mı? yanlız bir isteğim olacak telefona birşeyler atıp recovery modda açıp yapmak veya cmd den yapmayı okumuştum ama oralardan çok korkuyorum kolay bir yontem bulursanız sevinirim yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

aslanbaris

aslanbaris

Üye
ya kardeş zhudashi diye bir programvar ben ondan kendi tabletimi root ettim ,dili çince ama root diye secenek var onu tıkla ,ama programin cihazi tanidiktan sonra root islemine gecer

Ümit 2.0

Ümit 2.0

Üye
Arkadaş benim cihaz da aynı Root atabildin mi?

dragonbora

dragonbora

Üye
    Konu Sahibi
yok atamadım yaa zshuodashi ile yapamadım her türlü anlatımı izlledim tamı tamına yaptım ama sonradan kutucuk çıkıyo 2 tane seçene k çıkıya ama çince :D:Dbuldum arkadaşım framaroot ile yaptım :D

efsane--

Üye
Selam aleykum .benim telefonum samsung gio rot attim superuser diye bi program geldi ama telefon ayni bu konuda yardimci olurmuunuz lutfen b adrese mesajinizi atarsaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler [email protected]

Üst Alt