Gıda Duyarlılık Testi Nedir?, Ne İşe Yarar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Korayvatan

Üye
    Konu Sahibi
Gıda Duyarlılık Testi Nedir?, Ne İşe Yarar?
Vücut bağışıklık sistemi gereklidir. Bakteri, virüs, mantar ve parazitlerin yol açabileceği enfeksiyonların oluşmasını engeller. Fakat yediklerimizden herhangi
bir şey bünyeyi olumsuz olarak etkiliyor ise durum değişir: O zaman vücut, yabancı maddeye karşı savunma sistemini harekete geçirir. Gıdalara karşı duyarlılık normalde zararsız olarak bilinen besinler tüketildiğinde dahi meydana gelebilir. Savunma sisteminin harekete geçmesi, uzun vadede kronik hastalıklara yol açarak, ruh ve beden sağlığını bozar. Gıda duyarlılığına bağlı kronik reaksiyonlar yavaş fakat etkili mekanizmalardır. Kronik, yani sürekli olmaları uzun vadede verdikleri zararı artırırlar. Tıpkı bir bir akarsuyun vadisini aşındırdığı gibi 20 sene süren kronik bir durum geri dönüşü olmayan ruh ve beden bozukluklarına yol açar. Herkesin duyarlı olduğu gıda farklıdır ve çoğunluk için tavsiye edilen fındık, elma, yaban mersini, brokoli, kırmızı mercimek, somon, ıspanak, tatlı patates, sebze suyu gibi mucize yiyecekler sizin için zaralı olabilir. Farkında olmadan yıllarca tükettiğiniz bu yiyecekler siz kalıcı zararlar verebilir.

Bir Gıda Duyarlılık testi olan ImuPro300 testi bünyenize dokunan besinlerin hangileri olduğunu ortaya çıkarır.

İlk aşamada sizden alınan kan bu sistem için özel olarak kurulmuş bir laboratuvarda teste tabi tutulur.

Bulgularınıza göre, size özel bir rapor ve yine size özel hazırlanmış bir beslenme planı çıkarılır.

Beslenme alışkanlığınızı değiştirmeniz sandığınızdan daha basittir: Test sırasında bünyenize dokunduğu tespit edilen gıdaları kullanmamanız gerekmektedir.

Böylece bağışıklık sisteminizin yükü hafifler, kronik hale gelmiş rahatsızlıklarınız, fark edilebilir bir düzelme gösterir, hatta tamamen ortadan kaybolabilir.

538 hasta üzerinde yapılan araştırma göstermiştir ki kronik hastalarda başarı oranı %46.2 ile %80.1 arasında gerçekleşmiş ve kilo fazlası olan kişilerinde %80 i kilo vermişlerdir.

ImuPro 300 Gıda duyarlılığı testi ile alerjen besinlerinizi öğrenebilir, böylece istediğiniz kiloya inebilir, kronikleşen diyare ya da barsak sorunlarınıza kesin çözüm bulabilir, şikâyetlerinizden kurtulabilirsiniz.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

heathrow
Cevap
3
Görüntüleme
1K
@@DiAbLo@@
Cevap
0
Görüntüleme
828
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
544
Haydar


Üst Alt