GFB'den ''Yıldırım'' Gibi Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
GFB'den ''Yıldırım'' Gibi Cevap


Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe'nin Karabükspor'a 3-1 kaybettiği mücadeleden sonra Aykut Kocaman istifa etmiş bunun üzerine de Başkan Aziz Yıldırım açıklamalarda bulunmuştu.


Aziz Yıldırım'ın taraftarlara dair yaptığı konuşmaya karşılık olarak bugün Fenerbahçe'nin taraftar gruplarından Genç Fenerbahçeliler cevap niteliğinde bir açıklama yayınladı.


İşte O Açıklama:


Kör Gözlere …

Öncelikle belirtmek isteriz ki, salt bizim irademizle başlamasa bile, dün akşam artık olması gereken protestolardan ötürü hiç bir şekilde pişmanlığımız söz konusu değildir.

Protestonun muhatapları yaşananlardan ders çıkarması gerekirken her zamanki gibi bizi hedef göstererek konu saptırmak gibi beyhude bir çabaya girmiştir.

Sn. Aykut Kocaman bu tepkileri “taraftar çok haklı” diyerek anlayışla karşılarken, Sn. Aziz Yıldırım geniş katılımlı bir protestoyu 'küçük bir grup' diyerek değersizleştirme çabasına girerek, asıl tehlikeyi bertaraf etmeye yönelik garip çabalar içerisindedir. Protestoların stadın büyük çoğunluğunun katılımıyla başladığı, muhtelif tribünlerin katılım gösterdiği, bizimde bu sürece dahil olduğumuz bilmesi gereken herkes tarafından bilinmektedir.


Dün akşam yaşananları sadece bize maletme çabasına, protestoya katılan diğer gruplar bizde vardık diyerek gerekli cevabı vermiştir. Kaldı ki protestoların stadın tamamına yakın bölümünden yapıldığı videolarda görülmektedir.


Protesto demokratik bir haktır, biz de bu hakkımızı sahada oynanan silik futbol ve kulübün yönetiliş biçimindeki yanlışlıklar artık tahammül boyutlarını aştığı için dünyanın her ülkesinde her stadında görebileceğiniz bir medeniyet çerçevesinde, “FENERBAHÇE MENFAATLERİ İÇİN” kullandık. Böyle devam ederse kullanmaya da devam edeceğiz. Hakaret ve şiddet içermediği sürece nasıl protesto edeceğimizi kimseye sorma gereksinimi duymadık, duymayız da.

Fenerbahçe için ne yaptık sorusuna gelince uzun uzun anlatmaya ihtiyacımız yok aslında. Biz yapılanları karşılıklı rekabet ölçüsünde değil Fenerbahçe uğruna yapılması gerektiği için yapıyoruz. ‘Ben 1 yıl yattım onlar ne yaptı’ sorusunu koskoca Fenerbahçe camiasının başkanına yakışan bir ifade midir kendisine sormak isteriz. Yine de ne yaptığımız merak ediliyorsa deplasman yolunda Fenerbahçe uğruna vefat eden kardeşimiz Özcan Tekir'i bu vesileyle bile olsa rahmetle analım.

3 Temmuz’dan beri neredeydiniz diyenler, Bağdat Caddesi yürüyüşünün tribün liderimizin tüm sorumluluğu üstüne alıp emniyette attığı imza sonrası gerçekleştiğini bilmeliler. “Başbakanla kimse aramı bozamaz” diyen Sn. Aziz Yıldırımın grubumuzu Akp Gençlik kolları olarak lanse etmesi, bünyesinde bir çok siyasi görüşü barındıran grubumuza yönelik talihsiz bir eleştiridir. Bizlere sözde siyasi görüş üzerinden suçlama yapanların, bu süreçte ulu önder Atataürk ve Kuva-i Milliye’yi kendilerine kalkan olarak kullanmaları da manidardır.

Grup olarak bu şekilde hedef tahtasına konmalara yıllardır aşinayız. Dünyada çok az tribün grubuna reva görülecek tecrit uygulamalarına geçmiş yıllarda maruz kaldık. Yine olursa aynı duruşu sergileyeceğimizi herkesin bilmesini isteriz. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Yıllardır olduğu gibi

Fenerbahçemizin peşinden koşmamıza kimse engel olamayacaktır.

Unutulmasın iktidar her yerdedir, direniş de..

Genç FENERBAHÇELİLER
 
arslansem

arslansem

Üye
Adamlar uyanmış beyler :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt