vapur dumanı
Üye
-
Konu Sahibi
-
yok bee daha öncede yemiştim zaten 1 kere..Zaten dedim bu ona hiç benzemiyo diye ama şimdi bilmiyorum rezil olmayım diye de sustumRica ederim ne demek ...
Evet kandıran kişilere sen dava aç ...
yok bee daha öncede yemiştim zaten 1 kere..Zaten dedim bu ona hiç benzemiyo diye ama şimdi bilmiyorum rezil olmayım diye de sustum
Neyse onu da yemiş bulundum
bence de bakamaışlar
Demek ki şırdanlara iyi bakmamışlar . Baksana bir deri bir kemik kalmışlar . İncecik ...
yok yahuuu bunlar resimli olanlaaar.ohhoooo daha neler yedim neler!! mangallarmı yapmadık.köy ekmeklerimi yemedim sobada ısıtılmış!!az yemişsin galiba o resimdekileri(şırdan hariç) ben bi öğünde yiyorum
yok yahuuu bunlar resimli olanlaaar.ohhoooo daha neler yedim neler!! mangallarmı yapmadık.köy ekmeklerimi yemedim sobada ısıtılmış!!
şimdi onu da yiyemiyorumki!!! o kadar gezmeye üşüttüm bademciklerim şiştiii su içmeyi bırak nefes bile alamıyorumşimdi kepek ekmeği ile meyve yiyon di mi her öğün
allah şifa versin tez zamanda iyileşirsin inş
şimdi onu da yiyemiyorumki!!! o kadar gezmeye üşüttüm bademciklerim şiştiii su içmeyi bırak nefes bile alamıyorum
orta kulak enfeksiyonu olmuşum bööle o enfeksiyon kapan orta kulağıma elimi sokup öyle bir kaşıyasım varkiii!!!
kısacası çok pis hastayım
inşallah neyse ben az kaçar.Biraz uyuyimde güç topliyim..Görüşürüz az sonra!!
şimdi onu da yiyemiyorumki!!! o kadar gezmeye üşüttüm bademciklerim şiştiii su içmeyi bırak nefes bile alamıyorum
orta kulak enfeksiyonu olmuşum bööle o enfeksiyon kapan orta kulağıma elimi sokup öyle bir kaşıyasım varkiii!!!
kısacası çok pis hastayım
şu şırdanı nasıl yiyorsunuz ya
aga o konu tartışıldı horta gerek yok
çokda güzel vallaşu şırdanı nasıl yiyorsunuz ya
teşekkürlerAfiyet olsun2. Resim beni öldürüyor çok garip görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?