by_bilinmez
Üye
Usta Orası ağızlık Ağız Yanmasın Diyeonun için Az doldurdum
benim adım nerde o imzada ben yönetimi yıktım da geldim buralara
yönetim uyusun daha
biz yusufla anlaştık ben kasadayım
Evet patron bi yardımcı LAzımdı.Onuda Ekliyorum Artı bu Konu ÜSt Konu OlabilirmiiYöneticilerden İSteğimizz
sınavdan sonra bizi büyük bir calışma bekliyor yusuf öss sınavından önce hiç bişey yapamayız.ondan sonra bu kahvehaneyi gündeme getirecek bir calışma yapıcaz Allah'ın izniyle
Eee Hadi Bakalım İnşallah ÖSs Bitsin Hayırlısı İle Büyük Bi Tadilat Ve Restore Edicezz Bu kahvehaneyii
hadi bugünde ben açayım kahveyi millet çaylar hazıııııır
tabi sınav ii gecerse yoksa ben belki hayatta olmucamo zamanda kahvehane sana kalır gözüm arkada kalmaz
--------------- Ekleme ---------------
yusufta sınava calışıyor artık sen ikimizide idare et son 4 gün kaldı sınava
yav looney Ölüm Yok ya İşin sonunda neyse O kazanılır kazanılmaz..Ama inşallah kazanırızz gönlümüz onu söylüyo...
inşallah sınavdan istediğiniz sonucu alırsınız kahveyi ben idare ederim
valla henüz bakmadım ama bildiğim bişey var bu kahvehanenin iş yapmasını muhabbetcafe engelliyor
muhabbetcafe ne ya o ne zaman cıktı ki demek rakibimiz var kahvehane dururken cafede neymişben yusufucan ve senle bu kahvehaneyi büyütürüz kahvehaneleri ayakta tutmalıyız hem cafe sözcügü Türkçede yok burda gül gibi kahvehane dururken.artık bunun reklamını yapmanın zamanı geldi
ortak naparız bilmiyorum ama muhabbet cafe üst konu olmuş yani ilgilenmek lazım kurşunlatalım mı?
ortak baktım şimdi cafe boş kimse yok indirelim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?