GeYik kahvehanesi

dıkkkaaaatttt Patron Neler Oluyor Burda :d

yönetim yıkıldı artık bende yönetimdenim

manyak!

Üye
bende takılsammı ki buraya yaa

looney

Üye
    Konu Sahibi
Tabii Yaa buyrun Buyrun Kahvehanemiz GEce 24:00'a Kadar Açıktır ne Arzu Edersiniz Çay Kahve Soğuk bişiler

ne gece 24 de kadar ya müşteriye yanlış bilgi verme kahvehanemiz 7 gun 24 saat acıktır

Pardon Usta Yanlış Bilgi Verdim Yeniyizz daha sen nerelerdesin bu arada sabahtan BeLLi Gittin gittiğinide Söylmiyorsun

looney

Üye
    Konu Sahibi
Pardon Usta Yanlış Bilgi Verdim Yeniyizz daha sen nerelerdesin bu arada sabahtan BeLLi Gittin gittiğinide Söylmiyorsun

ya öss ye 5 gün kaldı ders calışıyorum bu aralar kahvehaneye ugrayamıyorum bu yuzden sen idare et beni sana güveniyorum geldigimde konunu içerigini degiştiririz acılış dundu bugun caylar ücretli haberin olsun

Tamam Usta Bende Pazarı BeKliyorum Zaten )) Allah Hepimiz için hayırlısını NAsip Eylesin.Ben şimndi Gidiyorum gELirim biraz sonra...

looney

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Usta Bende Pazarı BeKliyorum Zaten )) Allah Hepimiz için hayırlısını NAsip Eylesin.Ben şimndi Gidiyorum gELirim biraz sonra...

aynen bi yer tuttursam kahvehane işi yapmıcam zaten benimde cıkmam lazım sana kahvehane için süprizim var sonra söylerim k.i.b ii akşamlar kahve sana emanet zapıtalarada dikkat et vergi vermiyoruz cünkü

aynen bi yer tuttursam kahvehane işi yapmıcam zaten benimde cıkmam lazım sana kahvehane için süprizim var sonra söylerim k.i.b ii akşamlar kahve sana emanet zapıtalarada dikkat et vergi vermiyoruz cünkü

Sürprizini MErakla BeKliycem Hadi hayırlı Geceler Usta

CoYoTe®

Üye
Evt Bende Geldim Kahveye Boş Ver Yoksa Dışarıya Sandalyede Atabiliriz Usta..Bi Demli Çay

Evt Bende Geldim Kahveye Boş Ver Yoksa Dışarıya Sandalyede Atabiliriz Usta..Bi Demli Çay

Al Abi Bi şeker Koydum ama yanına Bilmiyorum Tam kaç Şeker İçeçeğini bide dışarda Otur SıcaK hava

--------------- Ekleme ---------------

50 kuruş

looney

Üye
    Konu Sahibi
Al Abi Bi şeker Koydum ama yanına Bilmiyorum Tam kaç Şeker İçeçeğini bide dışarda Otur SıcaK hava

--------------- Ekleme ---------------

50 kuruş

yusuf ben sana böylemi ögretim hem bir şeker koyuyorsun hemde bardagı yarım doldurmuşsun böylemi müşteriyi memnun edicez caylar şuanlık 50 kuruş ama sonra fiyatlarda degişiklik olucak bir cay 1 maxipuan gibi

yusuf ben sana böylemi ögretim hem bir şeker koyuyorsun hemde bardagı yarım doldurmuşsun böylemi müşteriyi memnun edicez caylar şuanlık 50 kuruş ama sonra fiyatlarda degişiklik olucak bir cay 1 maxipuan gibi

Usta Orası ağızlık Ağız Yanmasın Diye onun için Az doldurdum