Hellboy® Üye yusufucan' Alıntı: Çaylarrrrrrrrrrrrrr Usta GeLdim BeN Dikkat Dikkat Sigara İçilmesi Yasaktır... içildiği Taktirde 62 Puan Maxicep Hesabınızdan Kesilecektir...Sigara içenleri uyaralım.Uymayanları uyaralım....!!! Genişletmek için tıkla ... niye 62
yusufucan' Alıntı: Çaylarrrrrrrrrrrrrr Usta GeLdim BeN Dikkat Dikkat Sigara İçilmesi Yasaktır... içildiği Taktirde 62 Puan Maxicep Hesabınızdan Kesilecektir...Sigara içenleri uyaralım.Uymayanları uyaralım....!!! Genişletmek için tıkla ... niye 62
yusufucan Üye neden 62 GüseL bi Soru 62 Ytl Ceza Olduğu için BEnde MAtrak Olsun diye 62 Maxipuan Yazdım
looney Üye Konu Sahibi yusufucan' Alıntı: neden 62 GüseL bi Soru 62 Ytl Ceza Olduğu için BEnde MAtrak Olsun diye 62 Maxipuan Yazdım Genişletmek için tıkla ... yusufcum sen baya bu kahvehane işini ii kavradın sigara yasagıda ii oldu bu arada imzan güzel olmuş biraz kahvehanemizin reklamını yapalım
yusufucan' Alıntı: neden 62 GüseL bi Soru 62 Ytl Ceza Olduğu için BEnde MAtrak Olsun diye 62 Maxipuan Yazdım Genişletmek için tıkla ... yusufcum sen baya bu kahvehane işini ii kavradın sigara yasagıda ii oldu bu arada imzan güzel olmuş biraz kahvehanemizin reklamını yapalım
yusufucan Üye looney' Alıntı: yusufcum sen baya bu kahvehane işini ii kavradın sigara yasagıda ii oldu bu arada imzan güzel olmuş biraz kahvehanemizin reklamını yapalım Genişletmek için tıkla ... Ne Demek Reklam Önemlidir...! Biz Bu Konuyu Büyütücez...! Allahın İzniyle...!
looney' Alıntı: yusufcum sen baya bu kahvehane işini ii kavradın sigara yasagıda ii oldu bu arada imzan güzel olmuş biraz kahvehanemizin reklamını yapalım Genişletmek için tıkla ... Ne Demek Reklam Önemlidir...! Biz Bu Konuyu Büyütücez...! Allahın İzniyle...!
yusufucan Üye by_bilinmez' Alıntı: nerde bu çalışanlar nerde bu kahvehane çalışanları ve yetkilileri Genişletmek için tıkla ... HEe Buyur Abii GeLdimm...ne Arzu Edersin.. biraZZ GEÇ kALKtıKK Kusura BAKmayın
by_bilinmez' Alıntı: nerde bu çalışanlar nerde bu kahvehane çalışanları ve yetkilileri Genişletmek için tıkla ... HEe Buyur Abii GeLdimm...ne Arzu Edersin.. biraZZ GEÇ kALKtıKK Kusura BAKmayın
looney Üye Konu Sahibi yusufucan' Alıntı: HEe Buyur Abii GeLdimm...ne Arzu Edersin.. biraZZ GEÇ kALKtıKK Kusura BAKmayın Genişletmek için tıkla ... ya yusuf kacta actın sen kahveyi ya müşteri her zaman haklıdır baksana utanmasak onlara actırıcaz kahvehaneyi
yusufucan' Alıntı: HEe Buyur Abii GeLdimm...ne Arzu Edersin.. biraZZ GEÇ kALKtıKK Kusura BAKmayın Genişletmek için tıkla ... ya yusuf kacta actın sen kahveyi ya müşteri her zaman haklıdır baksana utanmasak onlara actırıcaz kahvehaneyi
looney Üye Konu Sahibi by_bilinmez' Alıntı: saatlerce kapıda bekledim o sırada içemediğim çayların parasını isterim Genişletmek için tıkla ... para vermedin ki paranı geri verelim müşteri her zaman haklıdır dedik ama bu kadarda degil
by_bilinmez' Alıntı: saatlerce kapıda bekledim o sırada içemediğim çayların parasını isterim Genişletmek için tıkla ... para vermedin ki paranı geri verelim müşteri her zaman haklıdır dedik ama bu kadarda degil
looney Üye Konu Sahibi by_bilinmez' Alıntı: beni bekletmenin cezası kardeşim işine gelirse yoksa alırım anahtarını Genişletmek için tıkla ... ne yani camlarımı indiricen
by_bilinmez' Alıntı: beni bekletmenin cezası kardeşim işine gelirse yoksa alırım anahtarını Genişletmek için tıkla ... ne yani camlarımı indiricen
looney Üye Konu Sahibi by_bilinmez' Alıntı: alırım anahtarını Genişletmek için tıkla ... yusuf nerdesin kahvenin anahtarını alıyorlar patronundan yetiş
by_bilinmez' Alıntı: alırım anahtarını Genişletmek için tıkla ... yusuf nerdesin kahvenin anahtarını alıyorlar patronundan yetiş
looney Üye Konu Sahibi ibrahimismail' Alıntı: bende geldim cek ordan bi cay demli olsun Genişletmek için tıkla ... cay işlerine yusuf bakıyordu ama kendisi yok. baksana servisi patronuna yaptırıyor
ibrahimismail' Alıntı: bende geldim cek ordan bi cay demli olsun Genişletmek için tıkla ... cay işlerine yusuf bakıyordu ama kendisi yok. baksana servisi patronuna yaptırıyor
looney Üye Konu Sahibi ibrahimismail' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sigarayı söndür burda sigara içmek yasaktır yusufun uyarısını duymadın mı sigara içmenin cezası 62 maxipuan
ibrahimismail' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sigarayı söndür burda sigara içmek yasaktır yusufun uyarısını duymadın mı sigara içmenin cezası 62 maxipuan
ibrahimismail Üye looney' Alıntı: sigarayı söndür burda sigara içmek yasaktır yusufun uyarısını duymadın mı sigara içmenin cezası 62 maxipuan Genişletmek için tıkla ... taamam söndürdüm nerde kaldı benim cayım ya
looney' Alıntı: sigarayı söndür burda sigara içmek yasaktır yusufun uyarısını duymadın mı sigara içmenin cezası 62 maxipuan Genişletmek için tıkla ... taamam söndürdüm nerde kaldı benim cayım ya
looney Üye Konu Sahibi ibrahimismail' Alıntı: taamam söndürdüm nerde kaldı benim cayım ya Genişletmek için tıkla ... kusura bakama cırak olmadıgı için tek idare etmek zorundayım.bide geliceksen tek gelme kahveye toplu gel ki dükkan boş gözükmesin
ibrahimismail' Alıntı: taamam söndürdüm nerde kaldı benim cayım ya Genişletmek için tıkla ... kusura bakama cırak olmadıgı için tek idare etmek zorundayım.bide geliceksen tek gelme kahveye toplu gel ki dükkan boş gözükmesin
ibrahimismail Üye looney' Alıntı: kusura bakama cırak olmadıgı için tek idare etmek zorundayım.bide geliceksen tek gelme kahveye toplu gel ki dükkan boş gözükmesin Genişletmek için tıkla ... ne biçim yer ya sizi şikayet edicem
looney' Alıntı: kusura bakama cırak olmadıgı için tek idare etmek zorundayım.bide geliceksen tek gelme kahveye toplu gel ki dükkan boş gözükmesin Genişletmek için tıkla ... ne biçim yer ya sizi şikayet edicem