Gerrard: Suarez'in yerinde olsam..

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Gerrard: Suarez'in yerinde olsam..




Yaz başından beri transferin en çok konuşulan isimlerinden olan ile ilgili, kaptanı oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.Sezonun bitmesiyle birlikte yaptığı çeşitli açıklamalarda İngiltere'den ayrılık isteğini sıkça söyleyen Suarez için, önce 30 Milyon ardından 40 Milyon Pound'luk iki teklifte bulunmuş ancak kulübü bu teklifleri reddetmişti.
kaptanı , Echo'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Luis'in takımda kalması için görüşmeler yapıyorum. Eğer onu kaybedersek işler bizim için daha da zorlaşır, bu kadar basit. Birkaç önemli transfer yapıp Luis'i de kadromuzda tutarsak, yeni sezon için umutlanırım. Luis'i kadroda tutmak, bizim için bu yazın en büyük transferi olur.
de bizim gibi lig 4.lüğü için mücadele veren bir takım ve eğer oraya giderse basamak atlamış olmaz. 'e saygısızlık etmek istemem. Muhteşem bir kulüp ve müthiş saygı duyduğum bir teknik direktörleri var. Ancak biz de 'in elde edebileceği başarıları yakalayacak bir kulübüz. Üç büyükler Manchester United, Manchester City ve Chelsea'nin arkasında olduğumuz bir gerçek.
Sonuç olarak, eğer Luis bizden ayrılırsa takım olarak geriye gideriz. birlikte oynadığım en iyi oyuncu. Suarez başka gezegenden olan nadir futbolculardan.
Eğer Real Madrid veya Barcelona'dan birine giderse bunu anlayışla karşılarım. O bir Güney Amerikalı ve aile açısından bakacak olursak; hepsinin istediği yer İspanya'da olmak. Ben Luis'in yerinde olsaydım; bu iki kulüpten gelebilecek teklifi beklerdim çünkü her iki takımda da oynayabilecek seviyede."
2011 Ocak'ta Ada'ya ayak basmasının ardından Britanya medyası tarafından sürekli eleştirilen , Patrice Evra'ya ırkçı saldırısı nedeniyle 8 maçlık ceza alırken, geride kalan sezon da bir skandala imza atıp Ivanovic'i ısırmış ve 10 maçlık cezaya çarptırılmıştı.

2011 Ocak'ta 26.5 Milyon Euro karşılığında Ajax'tan 'a transfer olan Suarez, bu sezon kadar 44 resmi maçta 30 kez fileleri havalandırdı.

İngiliz ekipte toplamda ise 96 resmi maçta 51 gol kaydeden Güney Amerikalı yıldız, aynı zamanda 2009-2010 sezonunda 18 gol atan Fernando Torres'in ardından formasıyla ligde 15 gol barajını aşan ilk futbolcu olmuştu

 

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
477
jojo_va
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
314
El~PisToLeRo


Üst Alt