Öneri geri tuşu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

lumia6200

Üye
    Konu Sahibi
geri tuşu sorunu
arkadaşlar lumia 620 telefonumda internette olsun menü uygulama geçişlerinde olsun geri tuşu işlemiyor Bi 10 sniye bazen hiç işlemiyor örneğin internette dolaşırken bir önceki sayfayı açmak için geri tuşuna basıyorum ama nafile devamlı basmama rağmen geri gitmiyor bu sorunu yasayan başka birileri varmı çözümü nedir

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Garantiye Gönderdin mi ?

CANGO97

CANGO97

Üye
bi fabrika ayarlarına dön :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sorun galiba donanımsal,eğer öyleyse servisten başka çare yok gibi.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
telefonu sıfırlamayı deneyin önce, eğer sorun donanımsal ise ki bence öyle garantiye gönderin. Bu arada bu sorunun internette gezerken problem olmaması için uc browser kullanın

beats

beats

Üye
arkadaşlar lumia 620 telefonumda internette olsun menü uygulama geçişlerinde olsun geri tuşu işlemiyor Bi 10 sniye bazen hiç işlemiyor örneğin internette dolaşırken bir önceki sayfayı açmak için geri tuşuna basıyorum ama nafile devamlı basmama rağmen geri gitmiyor bu sorunu yasayan başka birileri varmı çözümü nedir
hiç uğraşma servise yolla kapasitif tuşlar değişir

afwerker

afwerker

Üye
Menüde felan işlemiyorsa Garantiye götürmeni tafsiye ederim kardeşim :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnternette bütün sitelerde yapıyor mu? Şuan bizim sitede geçici bir sıkıntı var zaten. Başka yerde olmuyorsa dert etme.

technocu1

Üye
benimde sadece bu sitede geri tuşu çalışmıyor

nix

nix

Üye
maxicep te de yenile tuşuna basıp yenilemeden hemen geri tuşuna basarsan kullanabilirsin daha önce de olmuştu:D

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
aynı sorun bende de var bugün yapmaya başladı l820

erdincpolat

erdincpolat

Üye
vay be bu sorunun bile sayfası olmuş bende sadece. Bu sitede çalışmıyor geri tuşu diğer bütün sitelerde olsun uygulamalarda olsun çalışıyor allahtan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar sıkıntı Google reklamlarının yüklenmesinden kaynaklanıyor, yani geçici bir sıkıntı. :)

lumia6200

Üye
    Konu Sahibi
her sitede yapıyor ve çok sinir bozucu sayfanın yüklenmesini bekliyorum yükleniyor öyle deniyorum olmuyor sayfa yüklenmeden deniuorum yine aynı sanırım garantiye vericem tşkler arkadaslar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
daha önceden böyle bir konu açılmıştı ancak şöyle bir şey sadece maxicepte oluyorsa sorun tek sizde degil rahat olun aldırmayın düzeltilmesi gerekiyor onun dışında sistemde de oluyorsa geri tuşuna tam ortasına bastıgınıza dikkat edin yapabilecek çok fazla bir şey yok zaten

tgoksen1

Üye
benım sadece maxicepde yapıyor demek sorun sıteden :D

erdincpolat

erdincpolat

Üye
maxicep de yaşadığım geri tuşu sorunu an itibari ile çözülmüş durumda. Google reklamları gozukunce sorun da gitti

lumia6200

Üye
    Konu Sahibi
Sadece maxicepte olmuyor ki

aliry52

aliry52

Üye
benımde sorunum kapasitif tusların parmak ucuyla calışmıyor ancak parmagın içini algılıyor herkeste boylemi acaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt