Geri Döndüm - Yeni Planım ve bundan sonra yapacaklarım | Çok büyük değişiklikler var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByKatre

ByKatre

Üye

Solo peçete vardı o aklıma geliyor :ehe Yani daha iyi birşey olması lazım :)

C5-03 için başka biri başvurdu senden önce. Ancak sende onunla birlikte çalışabilirsin :)

Osman Oğulları kısmı olmuyor. Bizim Osmanoğulları petrol vardı çok meşhur. O aklıma geliyor nedense :ehe

O Zaman Osmanlı Yapım Ekibi

- - - Eklendi - - -

Solo peçete vardı o aklıma geliyor :ehe Yani daha iyi birşey olması lazım :)

C5-03 için başka biri başvurdu senden önce. Ancak sende onunla birlikte çalışabilirsin :)

Osman Oğulları kısmı olmuyor. Bizim Osmanoğulları petrol vardı çok meşhur. O aklıma geliyor nedense :ehe

O Zaman Osmanlı Yapım Ekibi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yapım Ekibi kısmı olmadı :(

Türe

Türe

Üye
Son Osmanlı :bud: :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
:ehe bence şu tuğraya uygun bişey bulmalıyız :evet: Amblemimiz de tuğra olur hem :evet:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:ehe bence şu tuğraya uygun bişey bulmalıyız :evet: Amblemimiz de tuğra olur hem :evet:

:oke: Tuğra'ya gidiyoruz zaten az kaldı. Daha iyi bir halini bulalım bütün isim ve resimleri değiştireceğim :oke:

Türe

Türe

Üye
Tamam ben arkadaşlara da sorayım bugün abi :evet:

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
NoNamedBrothers ismi türklerin grub isimlerinden biridir.Bunu ilk ben kullanmıştım.Buraya tavsiye ederim.Daha sonra Türk yıldızları felan olabilir ama karar sizin.

ByKatre

ByKatre

Üye
Son Tuğra Ekibi

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Gandalfda grubun hocası olacak :naughty:

abandonware

abandonware

Üye
Uploaded.net Çok Sorunlu rapidsharede Para Kazandırıyor Onu Kullansak All debrid Ne Demek

- - - Eklendi - - -

Birde Allah Rızası Için Yapılan Işten Para Beklenmez Beklersen Sevabını Alamazsın Bağış Demek Gönüllerinden Ne Koparsa Bunu Kar Olarak Görmek Yanlış Olur

bencede uploaded iyi değil; zippyshare veya google drive hesaplarını kullanmak daha mantıklı : ?

- - - Eklendi - - -

Bir önerin var mı?

Pirzola Corporation :ehe şaka şaka... "önden giden atlılar" nasıl :) veya "the leading force"

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
NoNamedBrothers ismi türklerin grub isimlerinden biridir.Bunu ilk ben kullanmıştım.Buraya tavsiye ederim.Daha sonra Türk yıldızları felan olabilir ama karar sizin.

İsimsiz Kardeşler olabilir mi? Bu daha çok hoşuma gitti :)

Son Tuğra iyi :oke:

bencede uploaded iyi değil; zippyshare veya google drive hesaplarını kullanmak daha mantıklı : ?

- - - Eklendi - - -

Pirzola Corporation :ehe şaka şaka... "önden giden atlılar" nasıl :) veya "the leading force"

İngilizce isim istemiyorum. Hepimiz Türkçe biliyoruz ekibin adı da böyle olmalı. Yani Türkler ekip kuruyor ama özenti olmasın diye özellikle İngilizce istemiyorum.

Önden giden atlılar olmadı :)

Türe

Türe

Üye
Aaa evet son tuğra güzel :aha:

Türe

Türe

Üye
Absürt ? :hmmm

MrTech

MrTech

Üye
TheError'da Olabilir :ehe

ByKatre

ByKatre

Üye
Son Tuğra Ekibi Bence Süper Karar Verelim Okullar Başlayana Kadar Bir Şeyler Yapalım

abandonware

abandonware

Üye

İsimsiz Kardeşler olabilir mi? Bu daha çok hoşuma gitti :)

Son Tuğra iyi :oke:

İngilizce isim istemiyorum. Hepimiz Türkçe biliyoruz ekibin adı da böyle olmalı. Yani Türkler ekip kuruyor ama özenti olmasın diye özellikle İngilizce istemiyorum.

Önden giden atlılar olmadı :)

sanki bana biraz olduda olmadı gibi geldi :)

MrTech

MrTech

Üye
Son Tuğra Ne La :D The Lord Of Tuğra Daha İyi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt