Geretsten Riberynin yerine aday

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Geretsten Riberynin yerine aday
Transfer raporunu yönetim kuruluna sunan Belçikalı çalıştırıcı, ‘Ribery’nin gitmesi büyük kayıp ama, istediğim oyuncuları alırsak orta sahada hiçbir sorun kalmaz. Davids, Solari ve Simic’i çok uygun fiyata alabiliriz’ dedi.

GALATASARAY Yönetim Kurulu’nun geçtiğimiz perşembe günü yaptığı toplantı oldukça gergin geçti. Hemen bütün yöneticilerin katıldığı toplantının gündemindeki ilk madde Franck Ribery idi. Kulüpten izin almadan Marsilya ile sözleşme imzalayan Fransız futbolcuyla ilgili neler yapılabileceğini tartışan yöneticiler, konuyu FIFA’ya götürme kararı aldı. Ardından, toplantıya yeni teknik direktör Eric Gerets ile Sportif Direktör Bülent Tulun çağrıldı.

Gerets öncelikle Ribery hakkındaki düşüncelerini anlatıp, takımdan ayrılmasının büyük kayıp olduğunu ifade etti. Ribery’nin Avrupa’nın en iyi sağ kanat oyuncularından biri olduğunu vurgulayan Belçikalı teknik adam, daha sonra transferini istediği yabancı futbolcuları açıkladı.

Hollandalı Edgar Davids, Arjantinli Santiago Solari ve Hırvat Dario Simic’i istediğini belirten Gerets, üç oyuncunun da uygun bir bedelle alınabileceğini anlattı. Gerets, şunları söyledi:

‘Artık Ribery yokmuş gibi davranacağız. Üç yabancı hakkımız var. Öncelikle Davids’i istiyorum. Ben kendisi ve menajeriyle konuştum, maddi konuları da siz görüşün. Ayrıca, geçen sezon Real Madrid’de oynayan Santiago Hernan Solari ve Milan’da fazla forma şansı bulamayan Dario Simic’i istiyorum. Solari’nin bonservisi elinde. Davids ve Simic ise takımlarından ayrılmak istiyor. Gerek İnter’in gerekse Milan’ın bonservis bedellerini fazla yüksek tutacağını sanmıyorum. Eğer bu üç oyuncuyu alırsak, başka transfere gerek kalmaz.’

Eric Gerets’in transfer raporunu vermesinin ardından harekete geçen Galatasaraylı yöneticiler, Davids, Solari ve Simic’in menajerleriyle temas kurdu. İlk görüşmelerden olumlu sinyaller alan sarı kırmızılılar, önümüzdeki hafta başında İtalya ve İspanya’ya giderek, menajerlerle pazarlığa oturacak. Öte yandan Galatasaray’ın bu futbolcularla anlaşma sağlayamaması halinde İtalyan orta saha oyuncusu Lokatelli’ye teklif götüreceği belirtildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

India
Cevap
39
Görüntüleme
2K
tragedie
Cevap
2
Görüntüleme
580
India
Cevap
1
Görüntüleme
351
arslansem
DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
502
Mert
India
Cevap
4
Görüntüleme
639
DiaBLoS


Üst Alt