Gerets sürprizi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gerets sürprizi
Teknik adam arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Fas Milli Takımı'nın Belçikalı patronu ile de temasta. Portekizli çalıştırıcılardan Santos bir adım öne çıksa da bir grup yönetici Pereira'yı destekliyor
Teknik direktör arayışlarının devam ettiği Beşiktaş'ta son olarak daha önce iki sezon Galatasaray'ı çalıştıran Erik Gerets gündeme geldi... Biliç, Ragnick ve Zico defteri kapandıktan sonra yabancı hoca olarak Yunan Milli Takımı'nın teknik patronu Fernando Santos ile Porto'yu çalıştıran Vitor Pereira'ya yoğunlaşan siyah-beyazlı takımda Gerets sesleri de duyulmaya başlandı... Cimbom ile yollarını ayırdıktan sonra 2 yıl Marsilya'yı, 1 sezon da Al-Hilal'i çalıştıran, 2010 yılından bu yana da Fas Milli Takımı'nın başında bulunan Belçikalı teknik adamın başta başkan Fikret Orman olmak üzere yönetimin büyük bölümünün desteğini aldığı öğrenildi.

10 GÜN İÇİNDE ÇÖZMEK İSTİYOR
Gerets ile görüşmelerin gizlilik içinde devam ettiği ve Orman'ın 10 gün içinde bu konuya netlik kazandırmayı hedeflediği dile getirildi. Gerets ile henüz kesin anlaşmaya varılmış olmaması nedeniyle Pereira ve Santos ile de dirsek temasının sürdüğü vurgulandı. Portekizliler arasında geçen sezon da siyah-beyazlı kulübün gündemine gelen 58 yaşındaki Santos'un bir adım öne çıktığı öğrenilirken, bazı yöneticilerin ise 44 yaşındaki vatandaşı Pereira konusunda ısrarcı davrandığı belirtildi.

DENİZLİ 'NEDEN OLMASIN?' DEDİ
Başkan Orman'ın kararı ile geçen hafta rotayı yabancıya çeviren Beşiktaş'ta Mustafa Denizli de yeniden gündemde... Türk futbolunu en iyi bilen isimlerden biri olması nedeniyle adı yeniden telaffuz edilen kurt hoca, göreve sıcak baktığının ipuçlarını verdi. Türk spor basının bir numarası

Fotomaç'ın ulaştığı tecrübeli çalıştırıcı, net bir şey söylemese de "Böyle bir görevi kimse kolayca reddedemez. Şu an için bir şey diyemem ama neden olmasın?" yorumu ile bir anlamda Kartal'a yeşil ışık yaktı.

Mehmet Yılmaz ŞENOL
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
316
Baydırman
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
313
Haydar
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
322
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
343
Kingmortall


Üst Alt