Gerets: Mart Ayı Zor Geçecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Gerets: Mart Ayı Zor Geçecek


Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Mart ayının kendileri açısından çok yorucu bir dönem olacağını belirtti


Gerets, “Ligde Trabzonspor, kupada da Fenerbahçe ile maçlarımız var. Yine de en zor maçımız, bu haftaki Samsunspor karşılaşması. Çünkü bu yarışta yine liderlik pozisyonuna gelebilmemiz için kazanmamız çok önemli. Zorlu geçeceğinin bilincindeyiz” dedi.

Belçikalı teknik adam, gösterdikleri performansla göz dolduran genç oyuncuların son haftalarda istedikleri oyun düşüncesini sahaya yansıtamadıklarını belirterek, “Bu da doğaldır. Gençleri bazen A takımda, bazen de PAF takımda oynatacağım. Sonra yine bizim aramıza gelecekler. Bu şekilde daha çok gelişmeleri sağlanacaktır. Onları yavaş yavaş hazırlamalıyız ve her maçta onlardan yüze 100 performans beklemek normal değildir. Yavaş yavaş onları en üst seviyeye çekmek bizim görevimiz” şeklinde konuştu.

“HAKEMLERDEN ŞİKAYETİMİZ YOK”Eric Gerets, geride kalan haftada hakem hatalarının oldukça fazla olduğunun ve şampiyonluk yarışında bunun kendilerini endişelendirip endişelendirmediği şeklindeki bir soru üzerine, “Hakemlerle ilgili hatalı kararlar verdiklerini konuşmak doğru olmaz. Kendi açımızdan son haftalarda çalınan düdüklerden memnun olmadığımızı söylemek yerinde olmaz” cevabını verdi.

Takımda 3 forvet anlayışında bir değişiklik yapıp yapmayacağının sorulması üzerine ise Gerets, esprili bir şekilde basın mensuplarına, “Sanırım bu forvet oyuncularından birinin takımdan ayrılması sizi konu yönünde sıkıntıya sokacaktır” dedi.

“SEÇİM ÜMİDİ TAŞIYORUZ”Galatasaray’da yaklaşan seçimli genel kurul toplantısının kendilerini ümitlendirdiğini ifade eden Gerets, “Seçimler tabii ki bize puan kazandırmayacak, ama şu da bir gerçek ki herkes seçimlerden dolayı ümitli. Daha iyi zamanları hep beraber yaşamamız söz konusu olacaktır. Normal şartlarda etkilenmememiz ve futbolumuza bakmamız lazım” diye konuştu.

“MİLLİ MAÇTAKİ ATMOSFER ÇOK GÜZELDİ”Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Çek Cumhuriyeti ile oynanan milli maçlardaki ortamın kendisini şaşırttığını söyledi.

Gerets, kendisinin de izlediği Çek Cumhuriyeti maçlarına değinerek, “Alınan neticeler açısından Türk futbolu için gerçekten önemli bir gündü. Orada Ümit Milli, A2 Milli ve A Milli Takım’ın maçlarını izleme fırsatı bulduk. Özellikle maçların ortamı beni çok şaşırttı. Hazırlık maçı olmasına ve yenik duruma düşülmesine karşın seyircilerin gösterdiği destek çok sevindiriciydi” dedi.

Ümit Karan, Sabri Sarıoğlu ve Hasan Kabze’nin oynadıkları milli takımlarında gol atmalarının kendilerini ayrıca sevindirdiğini dile getiren Belçikalı çalıştırıcı, Çek Cumhuriyeti’nin önemli bir rakip olduğuna değinerek, “Unutmamamız lazım ki, Çek Cumhuriyeti Avrupa’nınen üst düzey takımlarındandır. Alınan 2-2’lik sonuç iyi bir netice ve daha önce yaşanan tatsız olaylardan sonra takımı olumlu etkileyecektir, ama en sevindiricisi seyircilerin tavrıydı. Gerçekten bir bayram havasında geçti o gün” şeklinde konuştu.

“BEĞENDİĞİMİZ OYUNCULAR VAR”Çek Cumhuriyeti karşısında oynanan futbolun güzel olmasının beklenemeyeceğini de dile getiren Gerets, “Bu maçta güzel futbol oynanması çok zordu. Sahada çok güçlü ve dengeli bir rakip vardı” derken, Çek oyuncu Polak’ı beğendiği yönünde basına yansıyan haberlerin hatırlatılması üzerine ise “Polak’ı beğendim. İyi bir maç çıkarttı. Kaliteli bir futbolcu. Kendi milli takımımızda da beğendiğimiz oyuncular var ve isimlerini şimdilik kendimize saklıyoruz” ifadelerini kullandı.
 


Gokhan43

Gokhan43

Üye
Lig bence şimdi başlıyor
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Samsun 1-0 Öne geçti..



















Ama 1-1 oldu..
 
Caine

Caine

Üye
3-2 de bitti bu gecelik lideriz ve inşallah yarın yerimizi sabitleyecegiz
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Pek sanmam ama..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Fenerbahce sıka sıka yenecek hiç kredileri yok artık...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt