PALA.
Üye
Açın da bi yeşilçam izleyin la.
Yeşilçam dublajının argo veya küfürlü tarafları var evet ama sonuçta bunlar yıllarca TV de izlediğimiz şeyler. Küfürbaz haydo konusu açılan forumda yeşilçam dublajı sakıncalı görülüyor. Neyse moderatöre yada başka birine saygısızlık etmeyelim, içerik uygunsuzsa kaldırın tabikiSakat olanı bildirdum
İspiyoncu
Ben Oynamıyom Ya
Bizde Arkadaşı Edelim 3 Evetle Gönderelim ForumdanYeşilçam dublajının argo veya küfürlü tarafları var evet ama sonuçta bunlar yıllarca TV de izlediğimiz şeyler. Küfürbaz haydo konusu açılan forumda yeşilçam dublajı sakıncalı görülüyor. Neyse moderatöre yada başka birine saygısızlık etmeyelim, içerik uygunsuzsa kaldırın tabiki
Okuyam ben ya
Okuyam ben ya
Hastasıyız dede
Küfürbaz haydo konusu mu var? Hani nerde hemen ispikleyinYeşilçam dublajının argo veya küfürlü tarafları var evet ama sonuçta bunlar yıllarca TV de izlediğimiz şeyler. Küfürbaz haydo konusu açılan forumda yeşilçam dublajı sakıncalı görülüyor. Neyse moderatöre yada başka birine saygısızlık etmeyelim, içerik uygunsuzsa kaldırın tabiki
Biz öyle insanlar mıyız?Küfürbaz haydo konusu mu var? Hani nerde hemen ispikleyin
Küfürbaz haydo konusu mu var? Hani nerde hemen ispikleyin
Küfürbaz haydo 1,2,3,4,5,[[6]] Serisi :D gel indir kaçırma [+18] [ Trackmania ]anan ölee bacın öleee
Video/link yoksa sorun yok gibiKüfürbaz haydo 1,2,3,4,5,[[6]] Serisi :D gel indir kaçırma [+18] [ Trackmania ]
İlk sayfanın en alt kısmına bakarasanız kendi mesajlarınızıda bulursunuz.
(videolar kaldırılmış şikayetten ama indirme kırık link)Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner derler, ispikleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?