joker.lg
Üye
Hakan sen sormadan ben söyliyimBenim hat gitti Telefon aldım ya o da Micro Sim destekli kestim biçtim hat eski diye okumadı telefon zaten 7610 dan başkası okuyamıyordu Bugün yeniden çıkarttırcam inşallah
sen verdiğim programı yükledin mi teli hackledikten sonra ilk yüklemen gereken oydu hani yükleyememıstın ya o yüzden
Eyw. saolasınDüşün Htc One X diye kulüp kurdum 50 üyesi var bende telefon yoktu daha, oyun arşivi yaptım telefon daha 2 gün önce elime geçti
Hack tamamdır jokergece yaptım şimdi unsigned oyun arıyorum çok sağol
Yoğunum dostum
tam bu saatte geri uyudum galiba dün yağmur yağıyordu sabah 5 i 10 geçe (bak saat bile biliyorum düşün nasıl ) yıldırım düştü abi rüya görüyordum sıcradim yataktan bilseydim konuşurdum seninle
- - - Eklendi - - -
maaşallah ortalıkta yoksunbir mesaj attım dönmedin neyse nerdeydin
Aynen öyle uğraşma derdim yokHatırlattığın iyi oldu yaa o programı yükledim denedim ama girmedi internete
- - - Eklendi - - -
Ne güzel işte herşey elinin altında şimdi oyun aramana gerk kalmamış
Dungeon hunter 2 arıyyordum biraz önce indirdim şimdi deneyeceğim. Kafama takılan bişey var benim soft format atmak istiyordum ben telefon çok yavaşladı. soft formatla hack gider mi ki? biraz önce taha sakın atma gidebilir dedi
söyle söyleyeyim birde önüne gelen her programı uygulamayı yükleme sistem artıkları çakışabilir yani telefon bazen donar bazen bekler falan o yüzden dikkat edersin birde haber vermedin dün o kadar dosya yükledim
Hakan'a bak sen gereksizim nelerde bilirmiş
söyle söyleyeyim birde önüne gelen her programı uygulamayı yükleme sistem artıkları çakışabilir yani telefon bazen donar bazen bekler falan o yüzden dikkat edersin birde haber vermedin dün o kadar dosya yükledim
Yoğunum dostumDediğim gibi o yüzden dönemedim sana trip yapma 2 gündür adam gibi giremiyodum telefonla uğraşmaktan oyun felan kolay değil yani elimizdeki telefon One X
- - - Eklendi - - -
Aynen öyle uğraşma derdim yokAykut kim olduğunu felan öğrendin inşallah ismine güzel dedim ama
Yoğunum dostumDediğim gibi o yüzden dönemedim sana trip yapma 2 gündür adam gibi giremiyodum telefonla uğraşmaktan oyun felan kolay değil yani elimizdeki telefon One X
- - - Eklendi - - -
Aynen öyle uğraşma derdim yokAykut kim olduğunu felan öğrendin inşallah ismine güzel dedim ama
bir dkDungeon hunter 2 arıyyordum biraz önce indirdim şimdi deneyeceğim. Kafama takılan bişey var benim soft format atmak istiyordum ben telefon çok yavaşladı. soft formatla hack gider mi ki? biraz önce taha sakın atma gidebilir dedi
avea wap ile mi denedin ?
Kahvaltı vakti birazdan gelirim
Dungeon hunter 2 arıyyordum biraz önce indirdim şimdi deneyeceğim. Kafama takılan bişey var benim soft format atmak istiyordum ben telefon çok yavaşladı. soft formatla hack gider mi ki? biraz önce taha sakın atma gidebilir dedi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ne için ? Sen de oluyor mu dediğin gibi yani çalışyor mu opera mini
hani format atmak istiyorum dedin ya bende onu cevapladim
cfw: telefon yazılımına direk hack yapılmıs gorsellık ve performans artırılmıs halıdır.o ne ki
Geldim kahvaltımı yaptım
ben daha yapmadım birazdan yapacam
Taha hiç pas vermiyo bana bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?