CABBAR
Üye
Senin bölüm neydi ki? Bakıyorum taha yine forumda ne işi var ki diyorum. Allah şahit yerine başkası girdi foruma diye düşündüm. Bi de joker.lg ile gece biraz özelden konuştuk telefonu hackledim
Ben yokum
Ben yokum
her uygulamayı yukluyorsan sıkıntı yoktur
- - - Eklendi - - -
nerde
eer cfw yukledıysen had format ta atsan hack iptal olmaz. ama programla hacklediyse ıptal olabilirKafama takılan bişey var ama. Ben telefona soft format atmayı düşünüyordum eğer atarsam hack yapmam boşa mı olmuş olur
eer cfw yukledıysen had format ta atsan hack iptal olmaz. ama programla hacklediyse ıptal olabilir
sen proramla yapmmıssın format atma sakın. sen cfw yuklesene
Günaydın grup gereksiz üyelerigece yatmak nedir bilmemişsiniz en güzeli benim taktik. Vur kafayı yat uyu , aha böyle 6 olmadan kalkarsınız
Selamın Aleyküm Gençlik pardon gereksizler
- - - Eklendi - - -
Dün akşam baya bi kaynatmışınız he bensiz20 sayfa ne yaptınız siz len öyle
Merhaba Aykut konuşamadık seninle k.bakma hoşgeldin dedim isim güzelmiş dedim kaçtımİşim vardı da bi de malum telefon aldım onunla uğraşıyorum bu ara nasıl gereksizleri beğendin mi
Hakan sen sormadan ben söyliyim
tam bu saatte geri uyudum galiba dün yağmur yağıyordu sabah 5 i 10 geçe (bak saat bile biliyorum düşün nasıl ) yıldırım düştü abi rüya görüyordum sıcradim yataktan bilseydim konuşurdum seninle
Aleykümselam efenim
Eyw. saolasınBeğenmem mi hiç yaa sağolsunlar gece baya iyiydilerHayırlı olsun telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?