gereksizler artık bitti galiba.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
gereksizler artık bitti galiba.
önceden gereksize girdiğimde saatlerce çıkmazdim simdi 5 dk ya çıkıyorum kalite düştü galiba :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
olabilir açıkçası artık çok sıkılmaya başladım herkes kendine ban atıyo konuşçak adam kalmadı nerdeyse çok az işte :(

symbian.forever

symbian.forever

Üye
evet çoğu kişi gitti. Hasan yok ismail yok. :züü: önceden gereksizlerde bi muhabbet başladı mı sonu gelmezdi. Hasan la ismaili özledim somuru:

zaza

zaza

Üye
Eski ile yani değişiyor :) Eskiden misket oynardık tüm gün sıkılmazdık şimdi bilgisayar oyunları var tüm gün oynayamıyorsun bile. Bu da aynı onlar gibi eskiler gidiyor yeni nesil sıkıcı oluyor.

spy ghost

spy ghost

Üye
Öncelikle herkes gitti ve makarayı başlatabilen adamlar şu an kendi isteğiyle uzaklaşmış durumda , eskiden cep telefonu bölümlerinde bile sohbet başlatırdık ama şimdi nerdee :islik

Revengeful

Emekli Yönetici
Eskiler gitmişmiş..

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
SHS

SHS

Üye
sohbet başlatamıyormuşuzmuş

• Beğen
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
bizi yok sayıyorlarmışmışmış :)

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
pardonda yanılıyorsunuz :D

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye
eski eski eski amacınız ne ya eski istiyorsanız ozaman 20:00a kadar tv yi izlemeyin 20:00-23:00 arasıda açıp trt seğredin sonra kapayın televizyonu eski eski diyerek yenilere hakaret ediyorsunuz 2005 te üye olmasınıda biliriz ama ozamanda çocuk tuk buseferde çocuklar bastı diye konuşurdunuz ki ben 2007 den beri bu sitedeyim...

- - - Eklendi - - -

2012 de üye olup iyi muhabbet çeviren arkadaşlarda var bkz.mastelaa-doktor-iyavuzoz-ve daha çok kişi var. Tamam eski muhabbetler iyiydi kabul ediyorum gereksizler bitmiş... Şu melek gibi adamıda sinirlendiriyorsunuz ya :sirit:

doctorrr

doctorrr

Üye
eski eski eski amacınız ne ya eski istiyorsanız ozaman 20:00a kadar tv yi izlemeyin 20:00-23:00 arasıda açıp trt seğredin sonra kapayın televizyonu eski eski diyerek yenilere hakaret ediyorsunuz 2005 te üye olmasınıda biliriz ama ozamanda çocuk tuk buseferde çocuklar bastı diye konuşurdunuz ki ben 2007 den beri bu sitedeyim...

- - - Eklendi - - -

2012 de üye olup iyi muhabbet çeviren arkadaşlarda var bkz.mastelaa-doktor-iyavuzoz-ve daha çok kişi var. Tamam eski muhabbetler iyiydi kabul ediyorum gereksizler bitmiş... Şu melek gibi adamıda sinirlendiriyorsunuz ya :sirit:
ben 2011 üyesiyim :nono:

otostopçu

otostopçu

Üye
:bitirilen yaş söylenir :haha:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kahramanlar ölmez sadece şekil değiştirir:hmmm

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
fuki niçenin kayıp oğlu

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
spy ghost

spy ghost

Üye
3 ceza puanımla vedalaşamadık ya kalkmış gitmiş profilden :(

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Maaleswf evet :züü:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt