Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gereksizler artık bitti galiba.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joker.lg
Üye
Konu Sahibi
gereksizler artık bitti galiba.
önceden gereksize girdiğimde saatlerce çıkmazdim simdi 5 dk ya çıkıyorum kalite düştü galiba
Oğuzhan
Üye
olabilir açıkçası artık çok sıkılmaya başladım herkes kendine ban atıyo konuşçak adam kalmadı nerdeyse çok az işte
symbian.forever
Üye
evet çoğu kişi gitti. Hasan yok ismail yok. önceden gereksizlerde bi muhabbet başladı mı sonu gelmezdi. Hasan la ismaili özledim
zaza
Üye
Eski ile yani değişiyor Eskiden misket oynardık tüm gün sıkılmazdık şimdi bilgisayar oyunları var tüm gün oynayamıyorsun bile. Bu da aynı onlar gibi eskiler gidiyor yeni nesil sıkıcı oluyor.
spy ghost
Üye
Öncelikle herkes gitti ve makarayı başlatabilen adamlar şu an kendi isteğiyle uzaklaşmış durumda , eskiden cep telefonu bölümlerinde bile sohbet başlatırdık ama şimdi nerdee
Revengeful
Emekli Yönetici
Eskiler gitmişmiş..
SHS
Üye
sohbet başlatamıyormuşuzmuş
joker.lg
Üye
Konu Sahibi
bizi yok sayıyorlarmışmışmış
doctorrr
Üye
pardonda yanılıyorsunuz
otostopçu
Üye
eski eski eski amacınız ne ya eski istiyorsanız ozaman 20:00a kadar tv yi izlemeyin 20:00-23:00 arasıda açıp trt seğredin sonra kapayın televizyonu eski eski diyerek yenilere hakaret ediyorsunuz 2005 te üye olmasınıda biliriz ama ozamanda çocuk tuk buseferde çocuklar bastı diye konuşurdunuz ki ben 2007 den beri bu sitedeyim...
- - - Eklendi - - -
2012 de üye olup iyi muhabbet çeviren arkadaşlarda var bkz.mastelaa-doktor-iyavuzoz-ve daha çok kişi var. Tamam eski muhabbetler iyiydi kabul ediyorum gereksizler bitmiş... Şu melek gibi adamıda sinirlendiriyorsunuz ya
eski eski eski amacınız ne ya eski istiyorsanız ozaman 20:00a kadar tv yi izlemeyin 20:00-23:00 arasıda açıp trt seğredin sonra kapayın televizyonu eski eski diyerek yenilere hakaret ediyorsunuz 2005 te üye olmasınıda biliriz ama ozamanda çocuk tuk buseferde çocuklar bastı diye konuşurdunuz ki ben 2007 den beri bu sitedeyim...
- - - Eklendi - - -
2012 de üye olup iyi muhabbet çeviren arkadaşlarda var bkz.mastelaa-doktor-iyavuzoz-ve daha çok kişi var. Tamam eski muhabbetler iyiydi kabul ediyorum gereksizler bitmiş... Şu melek gibi adamıda sinirlendiriyorsunuz ya