Gereksiz olabilri die buraya yazdım ama lütfen bakın..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gereksiz olabilri die buraya yazdım ama lütfen bakın..!
Atatürk Köşkü
Diyarbakır'ın 3 km. güneyinde Dicle Nehri vadisine bakan bir tepe üzerindedir. Atatrük'ün 5nisan 1916 tarihinde gelerek doğu cephesinde Muş-Bitlis Olaylarının Yönettiği bu binayı kendisine Diyarbakırlılar armağan etmişlerdi. Diyarbakır belediyesinc 1939 yılında onarılarak bir müze olarak halka açılmıştır.
Siyah Ve Beyaz Taştan yapılmış bir salonu ve ortasında bir havuz ile batısındaki düz teras binanın özelliğidir.

ßunun İngilizceye cevrilmesi lazım lütfen cok acele veya bildiginiz site warsa türkçeyi ing. ceviren?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Atatürk The pavilion

diyarbakir, 3, *Km, . South, tigris, river, valley, minister, one, hill, on, . *Atatrük, 5nisan, 1916, historical, come, east, side, *Muş-bitlis, event, administer, this, *Binayi, own, *Diyarbaki, . *Diyarbakir, *Belediyesinc, 1939, year, be_repaired, one, museum, , *Halka, be opened, . Black, and, white, stone, made of, one, hall, and, among, one, pool, with, west, smooth, *Teras, *Binanin, , . Turkish, word, or, sentence, write, .

Böyle bişey çıktı bende :(

mservank

mservank

Üye
oo benim ingilizcem bunu çevirmeye yetmez

mAd_girL

mAd_girL

Üye
biraz daha basitleştirsek cümleleri :S

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Pm aracılıgıyla arkadaşımız yardımcı oldugumu belirtmiştir..saygıLar

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yani senin ordaki yazdıklarınla yardımcı oldun öyle mi_??

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Ataturk (Kosku) (Diyarbakir'in) 3 km. Southern Dicle a hill whose at valley the Nehri looks is over. (Atatruk'un) while coming at her oriental front 1916 historical (Mus)-Bitlis your events (Yonettigi) this building (Diyarbakirlilar) a gift (etmislerdi). (Diyarbakir) belediyesinc has left the people while becoming a museum while repaired in 1939. Black and Beyaz her living room which has been done stone made pool and the one at her west arrange teras middle the building's quality.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...