Gereksiz Konularla Bu Bölümü Kirletmeyelim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz Konularla Bu Bölümü Kirletmeyelim
Neyin yarışıdır bu anlamış değilim.Yani sonuçta sendeki 5800 bende de var değil mi?

"Opera da kaç sekme açtın?Kaç tane program açtın?Ben 50 tane açtım hala 6 mb ram var"

Bunlar boş şeyler arkadaşlar.Bir çoğumuz buraya bilgi almaya geliyor.Ama her yaptığınız halta konu açarsanız bu böyle olmaz.

-62 tane sekme açtım
-E noldu açtında 62 sine de bakıyon mu?
hiç işte boş laf olsun torba dolsun.

Lütfen boş boş şeylerle bu bölümü doldurmayalım.Burda sayfayı yenileyip konusuna mesaj geldi mi acaba ne yapıcam diyip araştıran insanlar var.Dakika da 5 konu açarak 1. sayfayı doldurmayalım..

Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, --Usta-- ve buketcik

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bu konuyu ne yapsak üste mi taşısak :D

bence de kardesim boş işlerle ugrasmayalım :oke: anladn sen onu

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu ne yapsak üste mi taşısak :D

bence de kardesim boş işlerle ugrasmayalım :oke: anladn sen onu

Öyle bir "anladın sen onu" yazmışsın ki sanki "bu konuyu açmak da boş iş" der gibi :D

buketcik

buketcik

Üye
güzel bir konuya değinilmiş adıma teşekkürederim

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
--Usta--

--Usta--

Üye
vallaha çok doğru diyosun kardeş..sen operada 60 sekme açtın diye millet napsın??:nono::nono:

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Yani.Yeni özellik keşfedersen işin düşsün buraya ya da kafana takılan birşey olur, fw önerisi olur, merak ettiğin program kelime falan olur o zaman gel

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Haklısın, haklı olabirlirsin, hak verenler olur, veriyorumda.. ama faydasız çare yok açtığın konuyu kaç kişi görecek acaba. zamanın kumları bu konuyu da dibe doğru çekecek ve kaybolacak. dileğim odurki umarız herkez aynı anlayış ve düşüncede olur zamanla..

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan ve buketcik
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın, haklı olabirlirsin, hak verenler olur, veriyorumda.. ama faydasız çare yok açtığın konuyu kaç kişi görecek acaba. zamanın kumları bu konuyu da dibe doğru çekecek ve kaybolacak. dileğim odurki umarız herkez aynı anlayış ve düşüncede olur zamanla..

Aşağıda mod isimleri var.Sensation açıktı.Ona özel mesaj attım üste taşısın diye.Dönmedi.Nadir e de söyliyim bi olursa üste alabilirler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İz[Mir]Kan;3329684' Alıntı:
Aşağıda mod isimleri var.Sensation açıktı.Ona özel mesaj attım üste taşısın diye.Dönmedi.Nadir e de söyliyim bi olursa üste alabilirler

arkadaşım ilk önce üslubumuza dikkat edelim senin için saçma sapan dediğin konularında meraklıları var bize gereksiz gibi görünen şeyleri başkaları için gerekli olduğunu unutmayalım şimdi senin bu konuyu üst konu yapsak ne olacak gereksiz olarak düşündüğün konu sahibi gelecek başka birşey söyleyecek tartışma çıkacak uzayıp gidecek zaten biz gereksiz boş konulara gerekeni yapıyoruz iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: addmin, buketcik, Reşwan ve 1 kişi daha
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
2-3 kişi o arkadaşlar zaten.Her opera da açtığı sekme için konu açarlarsa siz düşünün olacakları

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İz[Mir]Kan;3329914' Alıntı:
2-3 kişi o arkadaşlar zaten.Her opera da açtığı sekme için konu açarlarsa siz düşünün olacakları

öyle bir durumda şikayet sistemini kullanın gereken yapılır:oke:

• Beğen
Tepkiler: buketcik
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Peki o zaman:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
konuyu muhabbete çevirmeyelim seviyeli bir şekilde yorumumuzu yapalım lütfen

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
PEKİ O ZAMAN BENİM YORUMUM BU KONUNUN ACİLEN KAPATILMASI ÇÜNKÜ BURASI HERKESİN ÖZGÜRCE PAYLAŞIM YAPABİLECEĞİ BİR FORUM DEĞİLMİ NEDEN BİRİ ÇIKIP BU KONULARLA BURAYI KİRLETMEYELİM YAZIYOR KARŞIYIM BUNA MOD BİŞİ YAP BU DURUMA:bann:

herkes her konuda kurallar dahilinde mesajda yazar konuda açar bunu kimse yasaklayamaz ayrıca küçük harfle mesaj yazın büyük harfle yazmak yasak:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
herkes her konuda kurallar dahilinde mesajda yazar konuda açar bunu kimse yasaklayamaz ayrıca küçük harfle mesaj yazın büyük harfle yazmak yasak:oke:
Kesinlikle!..

Ayrıca konunun yeri burası değil site hakkında bölümü.
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt