AIS Üye Genc007' Alıntı: Evet. Abes olmaz mı biraz? kamp yaylasında var Genişletmek için tıkla ... Golcüsü kim?
Genc007' Alıntı: Evet. Abes olmaz mı biraz? kamp yaylasında var Genişletmek için tıkla ... Golcüsü kim?
ModX Moderator Legend gulu' Alıntı: Golcüsü kim? Genişletmek için tıkla ... Metin, Gulu(sen), Kavurmaoglu, Dede SoulsEagle' Alıntı: İsyeeaaan Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun
Legend gulu' Alıntı: Golcüsü kim? Genişletmek için tıkla ... Metin, Gulu(sen), Kavurmaoglu, Dede SoulsEagle' Alıntı: İsyeeaaan Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun
KRİMİNOLOJİ Üye @p@o@k@e@r' Alıntı: Aynen Benim gibi vpn kullanmıyorlar Genişletmek için tıkla ... Ben arada kullanıyorum
@p@o@k@e@r' Alıntı: Aynen Benim gibi vpn kullanmıyorlar Genişletmek için tıkla ... Ben arada kullanıyorum
ModX Moderator SoulsEagle' Alıntı: Bn neden gol atamiyom artik Genişletmek için tıkla ... antrenmanlara çıkma ondan sonra "bin nidin gil itimiyim irtik" de.
SoulsEagle' Alıntı: Bn neden gol atamiyom artik Genişletmek için tıkla ... antrenmanlara çıkma ondan sonra "bin nidin gil itimiyim irtik" de.
Marco Laren Üye Konu Sahibi Vay be noluyor burada yalniz takim baskani teknik direktoru falan kim macin adami gemi YANI BEN
ModX Moderator Marco Laren' Alıntı: Vay be noluyor burada yalniz takim baskani teknik direktoru falan kim macin adami gemi YANI BEN Genişletmek için tıkla ... takımı sen kurduğuna göre başkanı sensin
Marco Laren' Alıntı: Vay be noluyor burada yalniz takim baskani teknik direktoru falan kim macin adami gemi YANI BEN Genişletmek için tıkla ... takımı sen kurduğuna göre başkanı sensin
Marco Laren Üye Konu Sahibi Gereksiz FC Baskanindan Flas Aciklama! Takima teknik direktorluk icin Hasan Hasanoglunu sozlesme ile getirdi.
Gereksiz FC Baskanindan Flas Aciklama! Takima teknik direktorluk icin Hasan Hasanoglunu sozlesme ile getirdi.
ModX Moderator Marco Laren' Alıntı: Gereksiz FC Baskanindan Flas Aciklama! Takima teknik direktorluk icin Hasan Hasanoglunu sozlesme ile getirdi. Genişletmek için tıkla ... şimdi efenim aslında takıma messiyi alacak paramız var ama gelirse takım içi dengeleri bozar. diğerleri üç alıyorken onun beş alması adil olmaz ve gulu üzülür. bu yüzden forvet mevkisine transfer yapmayacağız.
Marco Laren' Alıntı: Gereksiz FC Baskanindan Flas Aciklama! Takima teknik direktorluk icin Hasan Hasanoglunu sozlesme ile getirdi. Genişletmek için tıkla ... şimdi efenim aslında takıma messiyi alacak paramız var ama gelirse takım içi dengeleri bozar. diğerleri üç alıyorken onun beş alması adil olmaz ve gulu üzülür. bu yüzden forvet mevkisine transfer yapmayacağız.
KRİMİNOLOJİ Üye Legend gulu' Alıntı: kesin gulu gulusun Genişletmek için tıkla ... Gulu gulu sen değil misin? Hem ben arada kullanıyorum dededim
Legend gulu' Alıntı: kesin gulu gulusun Genişletmek için tıkla ... Gulu gulu sen değil misin? Hem ben arada kullanıyorum dededim
Marco Laren Üye Konu Sahibi Bi takim baskani olarak oyunu 4-3-1-2 oynat forvete agirlik ver sadece gol atmaya calis defansi fazla onemseme
Bi takim baskani olarak oyunu 4-3-1-2 oynat forvete agirlik ver sadece gol atmaya calis defansi fazla onemseme
Marco Laren Üye Konu Sahibi istediginizkadarbanlayin' Alıntı: neden? Genişletmek için tıkla ... Bi takim stratejisi surekli attack oyna be gol at
istediginizkadarbanlayin' Alıntı: neden? Genişletmek için tıkla ... Bi takim stratejisi surekli attack oyna be gol at
KRİMİNOLOJİ Üye istediginizkadarbanlayin' Alıntı: sen beni herkesim fake'i yaptın ? :/ Genişletmek için tıkla ... Ben gerçek gulunun legend gulu olduğunu söyledim. niye üstüne alındın acaba
istediginizkadarbanlayin' Alıntı: sen beni herkesim fake'i yaptın ? :/ Genişletmek için tıkla ... Ben gerçek gulunun legend gulu olduğunu söyledim. niye üstüne alındın acaba