Tekmesajlıkduyuruüyeliği Üye C.I.A.' Alıntı: Sen kimsin banı yedin böyle gelirsin fake hesapla uza şimdi : Genişletmek için tıkla ... Fake hesabım değil artık yetti serhan niye banlı yok şu sebebten banlanmış yok benim yüzünden ben ona demiştim felan. Neyse Mert abi bunu görüyorsa mesajlarımı silmesin ama hesabı banlasın. Hadi görüşürüz
C.I.A.' Alıntı: Sen kimsin banı yedin böyle gelirsin fake hesapla uza şimdi : Genişletmek için tıkla ... Fake hesabım değil artık yetti serhan niye banlı yok şu sebebten banlanmış yok benim yüzünden ben ona demiştim felan. Neyse Mert abi bunu görüyorsa mesajlarımı silmesin ama hesabı banlasın. Hadi görüşürüz
Tekmesajlıkduyuruüyeliği Üye The Pancar' Alıntı: 6c gelmedi dediyse Serhan bu Elveda Serhan Genişletmek için tıkla ... İşim gücüm yok Feyk felan açamam adam gibi açıklamamı yaptım gidiyorum
The Pancar' Alıntı: 6c gelmedi dediyse Serhan bu Elveda Serhan Genişletmek için tıkla ... İşim gücüm yok Feyk felan açamam adam gibi açıklamamı yaptım gidiyorum
Baydırman Moderator Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baydırman Moderator Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baydırman Moderator Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baydırman Moderator Konu Sahibi minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... verdiğim sözün arkasındayım modum. bir şüpheniz olmasın.
Baydırman Moderator Konu Sahibi Marco Laren' Alıntı: Ne oluyor burada Genişletmek için tıkla ... Modum bizi denetliyor. Kendisi uefa'dan geliyor murooo55' Alıntı: benide ekle forvet olarak Muroo Genişletmek için tıkla ... Ekliyorum.
Marco Laren' Alıntı: Ne oluyor burada Genişletmek için tıkla ... Modum bizi denetliyor. Kendisi uefa'dan geliyor murooo55' Alıntı: benide ekle forvet olarak Muroo Genişletmek için tıkla ... Ekliyorum.
BoringFight Üye Genc007' Alıntı: Modum bizi denetliyor. Kendisi uefa'dan geliyor Ekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende fifa dan geldim
Genc007' Alıntı: Modum bizi denetliyor. Kendisi uefa'dan geliyor Ekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende fifa dan geldim
Baydırman Moderator Konu Sahibi BoringFight' Alıntı: Bende fifa dan geldim Genişletmek için tıkla ... seni kadroya ekledim.
Baydırman Moderator Konu Sahibi Fight, Viguera, Altidore, Murooo, Cavani ve Viviano kadroya katıldı. Eagle, Agüero, Flanagan ve Exelance ile yollar ayrıldı.
Fight, Viguera, Altidore, Murooo, Cavani ve Viviano kadroya katıldı. Eagle, Agüero, Flanagan ve Exelance ile yollar ayrıldı.