-Emre Üye .TremmerT.' Alıntı: Ben açarsam Kimler Gelir? Genişletmek için tıkla ... Hoca olarak gelebilirim =)
iyavuzoz Üye arkadaşlar tartışma çıkaracak mesaj atmayın hafta sonuna özel fiyatlarımız tost 2.5 tl ayran 25 kr gevrek 50kr adana dürüm 2.5 tl çiğ köfte 2 tl pizatost 2.5 tl fiyatlarımıza kdv dahildir
arkadaşlar tartışma çıkaracak mesaj atmayın hafta sonuna özel fiyatlarımız tost 2.5 tl ayran 25 kr gevrek 50kr adana dürüm 2.5 tl çiğ köfte 2 tl pizatost 2.5 tl fiyatlarımıza kdv dahildir
BYFECI Üye Konu Sahibi iyavuzoz' Alıntı: arkadaşlar tartışma çıkaracak mesaj atmayın hafta sonuna özel fiyatlarımız tost 2.5 tl ayran 25 kr gevrek 50kr adana dürüm 2.5 tl çiğ köfte 2 tl pizatost 2.5 tl fiyatlarımıza kdv dahildir Genişletmek için tıkla ... Ayrandan ne kadar varsa hepsini ver
iyavuzoz' Alıntı: arkadaşlar tartışma çıkaracak mesaj atmayın hafta sonuna özel fiyatlarımız tost 2.5 tl ayran 25 kr gevrek 50kr adana dürüm 2.5 tl çiğ köfte 2 tl pizatost 2.5 tl fiyatlarımıza kdv dahildir Genişletmek için tıkla ... Ayrandan ne kadar varsa hepsini ver
iyavuzoz Üye BYFECI' Alıntı: Ayrandan ne kadar varsa hepsini ver Genişletmek için tıkla ... 2 konu aşağıda 50 kuruşa mı satacaksın
BYFECI' Alıntı: Ayrandan ne kadar varsa hepsini ver Genişletmek için tıkla ... 2 konu aşağıda 50 kuruşa mı satacaksın
BYFECI Üye Konu Sahibi iyavuzoz' Alıntı: 2 konu aşağıda 50 kuruşa mı satacaksın Genişletmek için tıkla ... Yok öğrencilere dağıtacam yav ne satması
iyavuzoz' Alıntı: 2 konu aşağıda 50 kuruşa mı satacaksın Genişletmek için tıkla ... Yok öğrencilere dağıtacam yav ne satması
iyavuzoz Üye BYFECI' Alıntı: Yok öğrencilere dağıtacam yav ne satması Genişletmek için tıkla ... o zaman al hepsini para mühim değil
BYFECI' Alıntı: Yok öğrencilere dağıtacam yav ne satması Genişletmek için tıkla ... o zaman al hepsini para mühim değil
BYFECI Üye Konu Sahibi iyavuzoz' Alıntı: o zaman al hepsini para mühim değil Genişletmek için tıkla ... Sağol (oh be gideyimde diger konuda satayım)
iyavuzoz' Alıntı: o zaman al hepsini para mühim değil Genişletmek için tıkla ... Sağol (oh be gideyimde diger konuda satayım)
-Emre Üye BYFECI' Alıntı: Sağol (oh be gideyimde diger konuda satayım) Genişletmek için tıkla ... Biliyordum bunu Biz achamboyla yürüttük ayranlari bulamazsınız - - - Eklendi - - - Hem nasıl hocasin sen öğrencilere kötü örnek oluyorsun
BYFECI' Alıntı: Sağol (oh be gideyimde diger konuda satayım) Genişletmek için tıkla ... Biliyordum bunu Biz achamboyla yürüttük ayranlari bulamazsınız - - - Eklendi - - - Hem nasıl hocasin sen öğrencilere kötü örnek oluyorsun
achambo Üye emre641996' Alıntı: Biliyordum bunu Biz achamboyla yürüttük ayranlari bulamazsınız - - - Eklendi - - - Hem nasıl hocasin sen öğrencilere kötü örnek oluyorsun Genişletmek için tıkla ... geç kaldı ayranlar bitti satıcam şimdi onları sonra yeni telefon
emre641996' Alıntı: Biliyordum bunu Biz achamboyla yürüttük ayranlari bulamazsınız - - - Eklendi - - - Hem nasıl hocasin sen öğrencilere kötü örnek oluyorsun Genişletmek için tıkla ... geç kaldı ayranlar bitti satıcam şimdi onları sonra yeni telefon
BYFECI Üye Konu Sahibi iyavuzoz bana depodakileri verdi sorun isterseniz. Nede olsa kantin dershanemizin.
BYFECI Üye Konu Sahibi codblackops2' Alıntı: tuttum ben bu konuyu Genişletmek için tıkla ... Tuttuysan bırakma
achambo Üye BYFECI' Alıntı: iyavuzoz bana depodakileri verdi sorun isterseniz. Nede olsa kantin dershanemizin. Genişletmek için tıkla ... adama bak ya hala devam ediyo kes şunu diyorum
BYFECI' Alıntı: iyavuzoz bana depodakileri verdi sorun isterseniz. Nede olsa kantin dershanemizin. Genişletmek için tıkla ... adama bak ya hala devam ediyo kes şunu diyorum
BYFECI Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: adama bak ya hala devam ediyo kes şunu diyorum Genişletmek için tıkla ... Adamı deli etme Semih - - - Eklendi - - -
achambo' Alıntı: adama bak ya hala devam ediyo kes şunu diyorum Genişletmek için tıkla ... Adamı deli etme Semih - - - Eklendi - - -
codblackops2 Üye BYFECI' Alıntı: Tuttuysan bırakma Genişletmek için tıkla ... Hocam yapmayın böyle espriler - - - Eklendi - - - hocam uykum geldi benim
BYFECI' Alıntı: Tuttuysan bırakma Genişletmek için tıkla ... Hocam yapmayın böyle espriler - - - Eklendi - - - hocam uykum geldi benim