-Emre Üye BYFECI' Alıntı: Kantini kardeş kardeş yürütün. Genişletmek için tıkla ... Evet kantin benim değil yavizin biz de achamboyla kardes kardes sucuklri yürütüyoz
BYFECI' Alıntı: Kantini kardeş kardeş yürütün. Genişletmek için tıkla ... Evet kantin benim değil yavizin biz de achamboyla kardes kardes sucuklri yürütüyoz
-Emre Üye BYFECI' Alıntı: iyavuzoz'a Genişletmek için tıkla ... Söylemiştim hocam hadi derslere devam edelim ggs yaklaşıyor (gereksizlere giriş Sınavı)
BYFECI' Alıntı: iyavuzoz'a Genişletmek için tıkla ... Söylemiştim hocam hadi derslere devam edelim ggs yaklaşıyor (gereksizlere giriş Sınavı)
Akıncı Üye batubower' Alıntı: akıncı dede naber. Genişletmek için tıkla ... ben şu an paşa aşamasındayım bugünlük ders yeter paydos yusuf bir başlık altında topla
batubower' Alıntı: akıncı dede naber. Genişletmek için tıkla ... ben şu an paşa aşamasındayım bugünlük ders yeter paydos yusuf bir başlık altında topla
-Emre Üye BYFECI' Alıntı: Taktik 12: Aşağıdaki smileyleri mutlaka kullan. | | Genişletmek için tıkla ... bunlar benim smileylerim diğerlrei çok .
BYFECI' Alıntı: Taktik 12: Aşağıdaki smileyleri mutlaka kullan. | | Genişletmek için tıkla ... bunlar benim smileylerim diğerlrei çok .
BYFECI Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: ben şu an paşa aşamasındayım bugünlük ders yeter paydos yusuf bir başlık altında topla Genişletmek için tıkla ... Tamam yine iş bana düştü bu kadar taktik yeter.. Senin taktikleri senin adın altında verecem
-Akıncı' Alıntı: ben şu an paşa aşamasındayım bugünlük ders yeter paydos yusuf bir başlık altında topla Genişletmek için tıkla ... Tamam yine iş bana düştü bu kadar taktik yeter.. Senin taktikleri senin adın altında verecem
-Emre Üye -Akıncı' Alıntı: ben şu an paşa aşamasındayım bugünlük ders yeter paydos yusuf bir başlık altında topla Genişletmek için tıkla ... yeppa hadi genşler maça gidyoz ders bitti
-Akıncı' Alıntı: ben şu an paşa aşamasındayım bugünlük ders yeter paydos yusuf bir başlık altında topla Genişletmek için tıkla ... yeppa hadi genşler maça gidyoz ders bitti