gereksiz bölümünün proları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Diğer konuda cevabını verdim.

- - - Eklendi - - -

Aynı fikirdeyiz

- - - Eklendi - - -

Haklısın anıl abicim. Ben buraya eylül 2011 de gelmiştim. Çok güzel sohbetler , muhabbetler vardı. Çok eski 2010 konularınada bakıyorum da o zamanlarda bi düzen bi grup varmış.

- - - Eklendi - - -

ayrıca paradox önceden sayılı kişi giriyordu buraya. Yani önceden de burda olanlar. Şimdi bi bak bakalım konulara mesajlara. Hepsi sonradan gelme. Önceki gibi olsalar hayhay ama herkez ayrı bi kafada. Kapiş ?

ne yani sonradan gelme diye benim ve diğerlerinin girme hakkı yok mu??belki bazı insanlar da sizin gibi muhabbet etmek istiyor,belki gerçek dünyada kimse onu istemedi buraya gelip burada,sanal dünyada farklı kişilikle gelip kendini kabul ettirmek istedi.ben buraya içimi çok döktüm,sağolsun arkadaşlar da çok destek oldular.ama artık yasaklandı galiba girişlerimiz öyle mi??yaşın kaç bilmiyorum da kimseyi böyle dışlama bundan sonra,eğer sen de bir gün dışlanırsan anlarsın ne demek olduğunu.umarım başına gelmez.alın forum sizin olsun,tabi eğer yeterse

Türe

Üye

Tamam kardesim sakin olun kirmayalim birbirimizi. Onun anlayisi o sekilde demek ki

Tamam kardesim sakin olun kirmayalim birbirimizi. Onun anlayisi o sekilde demek ki

elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışırım ama birisi kendini üstün görüp diğerini veya diğerlerini hor gördüğünde dayanamıyorum işte.kusura bakmayın

Türe

Üye
Yok ne demek estagfurullah e misal bizde gececilerin ekibiydik. Simdi yeni kisiler geliyo , ne yani disliyayim mi onlari ?

Tabii ki dışlamamak gerekir ama arada oluyor herhalde böyle

Konu Sahibi

elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışırım ama birisi kendini üstün görüp diğerini veya diğerlerini hor gördüğünde dayanamıyorum işte.kusura bakmayın

ben kimseyi hor görmüyorum. Laf uydurma

- - - Eklendi - - -

siz lafı nerden anlıyosunuz bilmiyorum. Benim kimseyi dışladığım yok. Sadece acemiler dolmadan önce daha iyiydi diyorum.

Paradox daha gelmiş hor görme diyor. önce lafı doğru anla

Peki tamam tartışmaya girmeyeceğim.imzamdaki söze uyup susacağım.hakkını helal et,kalmasın birbirimizin üstünde hak.

Artık takmıyorum.helallik istedim ama helal etmedi galiba hakkı varsa üzerimde ahirette ister zaten.ne yapalım,sanal ortamda yapacak bi şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...