Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Ben gencim. Genişletmek için tıkla ... Bana neco diyebilirsin
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Hamd olsun. Senden naber? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun.
Baydırman Moderator Konu Sahibi muratalperr55' Alıntı: ne dönüyo la burda klonlandınız mı Genişletmek için tıkla ... Evet
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Hamd olsun. Senden naber? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun. Senden naber?
Murat Alper Üye Genc007' Alıntı: Hamd olsun. Senden naber? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun. Senden naber?
Baydırman Moderator Konu Sahibi muratalperr55' Alıntı: Hamd olsun. Senden naber? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun. Senden naber?
muratalperr55' Alıntı: Hamd olsun. Senden naber? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun. Senden naber?
Baydırman Moderator Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Ben olmaya karar verdim Genişletmek için tıkla ...
PALA. Üye muratalperr55' Alıntı: ey değerli halkım aziz vatandaşlarım oylarınızı bana verin bu soulseagle denilen zat ile uğraşmayın onun kolu heryere uzanır ama ben sizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum benim başkanlığımın temelinde sevgi eşitlik adalet huzur olacak Genişletmek için tıkla ... @Genc007 yi düşünüyordum. Ama şu son dönemde hindi vakasından sonra oyumu size verebilirim
muratalperr55' Alıntı: ey değerli halkım aziz vatandaşlarım oylarınızı bana verin bu soulseagle denilen zat ile uğraşmayın onun kolu heryere uzanır ama ben sizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum benim başkanlığımın temelinde sevgi eşitlik adalet huzur olacak Genişletmek için tıkla ... @Genc007 yi düşünüyordum. Ama şu son dönemde hindi vakasından sonra oyumu size verebilirim
Baydırman Moderator Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: @Genc007 yi düşünüyordum. Ama şu son dönemde hindi vakasından sonra oyumu size verebilirim Genişletmek için tıkla ...
sinan yüksel' Alıntı: @Genc007 yi düşünüyordum. Ama şu son dönemde hindi vakasından sonra oyumu size verebilirim Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator Konu Sahibi Bu kardeşinize yetkiyi verdiniz hindiyle nasıl mücadele edilir gördünüz